Am ajuns aproape de mijlocul săptămânii, iar librăriile online par să aștepte weekend-ul pentru oferte atractive. Mommentan, doar pe Cărturești am reușit să găsesc o promoție interesantă. 

Elefant vine astăzi cu Zilele Shoppingului Digital. Sunt reduceri la toate produsele, însă pe mine mă interesează strict categoria de cărți. Nu am reușit să găsesc vreo reducere semnificativă, dar merită aruncată o privire, poate găsiți voi.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE ELEFANT 

Cărturești a lansat Târgul Online de Carte, unde pasionații de lectură pot beneficia de oferta 2+1 gratis la 10.000 de titluri. Din punctul meu de vedere, e cea mai avantajoasă ofertă pentru ziua de miercuri.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE CĂRTUREȘTI 

Libris ni-l propune pe Alex Mihai Stoenescu la autorul lunii aprilie. Beneficiem de 30% reducere la cărțile sale + autograf din partea sa. Eu nu sunt foarte pasionată de istorie, însă pentru cei care studiază această ramură, oferta Libris poate fi o veste grozavă.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE LIBRIS 

Pe Delfin nu am reușit să găsesc vreo promoție specială astăzi, însă am dat peste categoria de reduceri. Trebuie studiată cu mare atenție oferta pentru că reducerile diferă semnificativ în funcție de editură.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE DELFIN 

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here