Acasă Arhiva Reducerile de marți. Libris are transport gratuit, Elefant vine cu oferta de 45%

Reducerile de marți. Libris are transport gratuit, Elefant vine cu oferta de 45%

0
Reducerile de marți. Libris are transport gratuit, Elefant vine cu oferta de 45%
Roxana Branisteanu reduceri carti marti

Dacă luni nu am avut parte de oferte consistente din partea librăriilor online, marți lucrurile stau mult mai bine pentru noi. 

Elefant are disponibilă deja celebra ofertă BOOKS45, unde comenzile de minimum 100 RON ne aduc o reducere de până la 45% dacă folosim acest cod în momentul când plasăm comanda.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARTI PE ELEFANT 

Pe Libris avem ceva încă și mai interesant: este zi de transport gratuit! Știu foarte multe prietene care preferă transportul gratuit în detrimentul reducerilor. Și eu mă regăsesc în această categorie, așa că probabil îmi voi lua ceva azi de pe Libris.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARTI PE LIBRIS 

Pe Cărturești am găsit interesantă următoarea categorie: Nu te panica, informează-te!. Toate titlurile din această gamă au un discount de 20%. Poate fi o variantă bună, ținând cont că atât de multe zile de stat în carantină ne pot afecta la nivel mental.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARTI PE CĂRTUREȘTI 

Librăria Delfin are reduceri de 25% pentru titlurile din gama Corint Junior. Eu nu am copii, dar cei care aveți, puteți arunca o privire pe cărțile care au discount pe acest site.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARTI PE DELFIN 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent Ce reduceri au azi cele mai mari librării online din România
Articolul următor Reduceri la cărți pentru azi. Cărturești are 2+1 gratis la 10.000 de titluri
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!