Acasă Arhiva Ce reduceri au azi cele mai mari librării online din România

Ce reduceri au azi cele mai mari librării online din România

0
Ce reduceri au azi cele mai mari librării online din România
Roxana Branisteanu reduceri carti luni

Chiar dacă nu mai putem ieși din case, librăriile online continuă să funcționeze, astfel că ne putem mări colecția de cărți. 

Elefant nu are o reducere generală, azi, la cărți. Sunt însă destule oferte de 3+1 pentru diverse edituri, precum TREI sau PUBLICA. Totodată, cărțile din categoria ART au reduceri de până la 30%.

 VEZI AICI REDUCERILE DE AZI PE ELEFANT 

M-am uitat atent pe site-ul Libris și am descoperit o categorie extrem de intersantă: SuperReduceri. Aici găsim titlurile cu cele mai mari reduceri. Puteți accesa și voi această categorie prin link-ul de mai jos.

 VEZI AICI REDUCERILE DE AZI PE LIBRIS 

Cărturești nu excelează la nivel de reduceri, iar prețurile pe care le găsim aici sunt peste medie. Chiar și așa, în această perioadă, cei de la Cărturești par să se alinieze ofertelor și ne propun o mulțime de cărți cu discount de până la 40%.

 VEZI AICI REDUCERILE DE AZI PE CĂRTUREȘTI 

Pe Delfin am găsit o categorie care mi-a atras atenția: Promoția Zilei, cu patru titluri titluri aflate la reducere. De asemenea, avem și categoria Cartea Săptămânii, cu o reducere semnificativă.

 VEZI AICI REDUCERILE DE AZI PE DELFIN 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent RECENZIE Viaţa secretă a scriitorilor, de Guillaume Musso
Articolul următor Reducerile de marți. Libris are transport gratuit, Elefant vine cu oferta de 45%
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!