Acasă Carti Carti dezvoltare personala Opriți Pământul, vreau să cobor la prima…

Opriți Pământul, vreau să cobor la prima…

0
Opriți Pământul, vreau să cobor la prima…

Seara trecută am avut un moment de tristețe. Discutând cu “oamenii mei”, cum îmi place mie să-i numesc, și, obsevând puțin și exteriorul live și online, mi-am dat seama că totul se învârte, în continuare, în același cerc vicios: bani, nepăsare și suflete goale. Să mă ierte Dumnezeu, dacă nu mi se pare pustiu și îmi e tare greu să mă prefac că nu mă afectează câteodată. Recunosc, sunt dură, dar mă implic foarte tare, chiar și atunci când ar trebui să mă doară în cot.

Articolul acesta pornește de la o remarcă a unei femei trecute de 45 de ani, cu o carieră faină în spate și care are o familie foarte frumoasă. Probam o rochie la final de program, când mă trăznește deodată o colegă cu următoarea frază: “Dragă, ar trebui să scurtezi rochia aia sau să o lași așa lungă, dar să îi faci un crepeu pe picior și pune, naiba, și tu un sutien cu dublu push-up ceva; la cum arăți acum, nici mie, ca femeie, nu îmi prezinți interes. Corsetul ăla aplatizează, și sânii trebuie scoși la înaintare!”.

Bang! A fost momentul în care m-au năpădit toate amintirile plăcute, dar pe cât de plăcute, pe atât de triste.

Întâi doresc să clarific puțin situația de mai sus. Nu sunt o tipă care are un corp urât, dimpotrivă, numai că nu e stilul meu să arăt prea mult și nici să apelez la “glet” (fond de ten) în exces  sau la push-up-uri și alte minunății, înălțimea am învățat să mi-o accept de pe la 16 ani, nici cu tocuri nu mă mai obosesc. De ce? Păi, simplu: cine mă va vrea, cu siguranță, la final de zi, mă va vedea nemachiată și fără tocurile de 15 cm. Nu sunt genul care să nu aibă grijă de ea, ci doar nu îmi mai pierd timpul cu excese :).

Spuneam, la începutul acestui articol, că ne învârtim într-un cerc vicios. Am să povestesc câteva experiențe faine și amuzante, dar din care, la final, a rezultat ceva trist.

Cel mai drăguţ lucru pe care l-a făcut cineva pentru mine

Când aveam18 ani, am început o relație cu un băiat mai mare decât mine cu vreo trei ani. Între antrenamentele pentru armată și meditații și ore suplimentare pe care le aveam la vremea aceea, el știa că nu am timp nici să mănânc, nici să beau o cafea (my magic potion), astfel că, în fiecare zi, timp de cinci zile pe săptămână, iubitul meu venea cu ceva bun de papa și cafea și stătea cu mine până terminam de mâncat. A fost cel mai frumos lucru pe care l-a facut un bărbat pentru mine. Pe lângă multe alte lucruri. Cu toate acestea, după doi ani, omul de 1,93 m s-a gândit că ar vrea ceva mai wild, așa că, după cereri de mutare împreună și discutat cu părinții, a decis că nu mai știe ce mai vrea și că își încearcă norocul cu restul femeilor cu care intrase în contact. Am rămas prieteni și toate iubitele l-au înșelat, iar de fiecare dată, mă sună și îmi povestește și are și o replica tare amuzantă: ”Așa merit pentru că nu am știu să apreciez! Se pare că „Bărbosul” nu doarme!” :D.

Știți cum e să te simți ca în „50 Shades of Grey” 🙂

Asta e situația în caream mers în vacanță, în străinătate, la iubitul meu de atunci, de ziua mea. Într-adevăr, fain loc unde să sarbatorești 26 de ani astfel, să sară mândrul cu Chanel și șampanii la nu știu ce etaj, cu speranța obținerii a ceva “special” și, la final, te întreabă: „Dar tu nu ești fericită? Uite, ce locuri drăguțe, ți-am luat aia, ți-am făcut aia și tu nu ești încântată!”. Singurul răspuns valabil a fost următorul: “Am cerut ceva din toate acestea? Am cerut doar timp, timpul tău pentru mine”. Asta pentru că Chanel îmi puteam lua singură, iar de băut șampanii, puteam bea cu amicii mei, care locuiau în orașul respectiv. Replica băiatului a fost de milioane: “Dar Chanel de 50 de ml este 100 de euro!”.

Aroganţe pe banii firmei

Și că tot  m-am apucat de povestiri amuzante, mi-am aminti de băiatul care citește, dar citește, nu glumă, se documentează online, vede filmuluțe despre toate trick-urile de cucerit femei, stă cu tine, povestiți, vedeți filme, jucați un bowling etc. Până aici, toate minunate, dar urmează partea de impresionare dusă la superlativ, cea care ar trebui să te leșine, când te duce la restaurant și își ia risotto cu trei creveți în el, deși nu suportă orezul, ci numa’ creveții de deasupra, iar spre final, ca să te “lase lată”, ți-o dă pe aia: „E bine că am buget din partea firmei pentru protocolul clienților, am făcut și noi o aroganță!”. Mama mă-sii de aroganță, știa că îmi plac jeleurile! Mai bine ne jucam Mortal Kombat și mâncam o pungă de jeleuri. Întrebarea a fost una simplă: “Baby (că altfel nu îi plăcea să îi zic), înghețata de la Mc de aseară, tot firma ne-a plătit-o?”.

Exemplele mele pot continua, dar mă opresc, iar concluzia mea rămâne aceeași: pe bărbați i-au prostit femeile. Nu pe toți, unii poate au moştenit mentalitatea asta de la tata sau poate asta au interpretat din ce a zis tata, cu mersul la prajitură sau film, și unii sunt chiar în regulă, dar scumpii mei, țineți minte, nu toate femeile sunt la fel, nu toate sunt posesive și materialiste, nu toate vor ceasuri scumpe. Dimpotrivă, unele chiar vor să le susțineți în independența lor. Poate le veți găsi și voi pe acelea care vor vrea timpul și susținerea voastră, și nu portofelul sau cardul.

Mult succes și multă răbdare, acestea nu vin cu manuale de utilizare și au limbaj de programare diferit, să sperăm că acolo, undeva, aveți măcar noțiunile de bază pentru a ști cum să porniți!
Autor: Anonim 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!