Acasă Moda Oud Mood Elixir, parfumul recomandat doamnelor pentru acestă toamnă

Oud Mood Elixir, parfumul recomandat doamnelor pentru acestă toamnă

0
Oud Mood Elixir, parfumul recomandat doamnelor pentru acestă toamnă
Oud Mood Elixir

Parfumul a creat dintotdeauna o frumoasă poveste de dragoste cu pielea. Indiferent de PH-ul pe care îl ai, există esenţe care ţi se potrivesc ca o mănuşă, deoarece parfumul reacţionează cu uleiurile naturale ale corpului. Parfumul este sau ar trebui să fie un aceesoriu pentru fiecare dintre noi.

În ultimii ani, parfumurile orientale, lemnoase, de tip unisex, au câştigat tot mai mult piaţa, acestea devenind preferate celor europene, mult mai scumpe şi cu mirosuri comune. Azi, vreau să vă prezint Oud Mood Elixir, o bijuterie olfactivă produsă de Lattafa.

De ce Oud Mood Elixir

Mood Elixir pe mine m-a vrăjit şi nu pentru că eu sunt o mare consumatoare de parfumuri arăbeşti, şi nu de acum, ci pentru că acesta este cu adevărat deosebit. Este un oriental care poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi, aşa este recomandat, doar că eu îl văd purtat mai mult de o doamnă sau domnişoară peste 25 de ani, sofisticată şi care vrea să iasă din anonimat. Asta îmi inspiră mie această esenţă minunată, care creză dependenţă şi, fără dubii, întoarce capete. Un „must have” al oricărei doamne.

Parfumuri
Parfumuri

Ce conţine şi de ce este deosebit Mood Elixir

Pentru cunoscători, oud-ul sau lemn de agar, esenţa dominantă a parfumului meu, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mirosul animalic, fructat al oud-ului maturat, este îmbinat erfect cu ambra dulce şi finisat cu izul puternic al moscului alb. Un parfum rafinat, elegant si seducator. Pe lângă oud-ul matur, uşor afumat, Mood Elixir conţine condimente orientale (şofran, scorţişoară şi nucşoară), lemn de santal, piele, vanilie şi ambră. Este o nebunie olfactivă care, în debut, este uşor agresivă, dar, în timp, dacă o laşi să se deschidă, se transformă într-o dulceaţă stăpânită de lemnul de agar maturat, perfectă pentru acest început de toamnă. Fiind o esenţă tare, nu l-am testat încă, pentru că abia l-am achiziţionat, dar cred că s-ar potrivi perfect şi sezonului rece, purtat la un pulover de caşmir în culori calde.

Cum te caracterizează parfumul tău

Piaţa parfumurilor este mare, variată şi în continuă dezvoltare. Tocmai de aceea, sunt esenţe pentru orice tip de personalitate. Dacă preferi parfumurile citrice, eşti o persoană matinală, plină de viaţă, care preferă look-ul curat şi alb, accesorizat întotdeauna.

Parfumurile orientale se potrivesc mănuşă femeilor senzuale, calde şi pline de pasiune, care, prin stilul lor, dau valoare ţinutei pe care o aleg. Parfumurile florale sunt cele mai căutate şi des alese de sexul frumos. De ce? Pentru că se potrivesc celor mai multe tipuri de femei şi sunt uşor de purtat, la orice ţinută accesorizată cu un stiletto.

Parfumuri toamnă-iarnă
Parfumuri toamnă-iarnă

Parfumurile picante sunt pentru femeile pasionale, extrem de atrăgătoare prin siguranţa şi forţă interioară pe care le exprimă cu fiecare apariţie.

Recomandări pentru sezonul toamnă – iarnă

Indiferent de gust, pentru că sezonul rece bate la uşă, ar trebui să facem loc în garderoba noastră esenţelor calde, puternice şi condimentate cu vanilie, scorţişoară, trandafir turcesc, piper sau patchouli.

Armaf Niche Oud
Armaf Niche Oud

White Patchouli de la Tom Ford, Manifesto de la Yves Saint Laurent, Reveal de la CK sau Nuit Noor de la Elie Saab sunt doar câteva esenţe pe care vi le propun pentru sezonul rece. Iar pentru doamnele care chiar doresc să iasă din anonimat, Armaf Niche Oud este o variantă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!