Acasă Descopera Cultura generala Plăcerile sexuale ale Cleopatrei: cu ce se „juca” cea mai frumoasă regină a Egiptului

Plăcerile sexuale ale Cleopatrei: cu ce se „juca” cea mai frumoasă regină a Egiptului

0
Plăcerile sexuale ale Cleopatrei: cu ce se „juca” cea mai frumoasă regină a Egiptului

cleopatra-elizabeth-taylor-drama-history-egypt-fantasy-images-168441

„Viaţa e un spectacol de bîlci, pe oameni nu-i interesează nimic despre tine, fată cu păr negru strălucitor, nas egiptean prelung şi piele măslinie macedoneană, despre frica ta de şerpi şi de întuneric, sau despre cît de mult îţi plac măslinele, îi interesează să aibă o regină şi o zeiţă. Ca să te iubească, trebuie să fii inaccesibilă”, i-a spus tatăl mult prea tinerei Cleopatra.

Fără doar şi poate, Regina Cleopatra este cea mai impresionantă şi controversată dintre toate figurile feminine ale antichităţii. Cu o frumuseţe aparte şi o inteligenţă feroce, i-a cucerit pe cei doi bărbaţi din viaţa ei, Iulius Cezar şi Marc Antoniu. Şi-a creat, totuşi, imaginea de femeie depravată, mai ales după ce, la un ospăţ, a făcut felaţie invitaţilor. Nici mai mult, nici mai puţin de… 100 de bărbaţi într-o singură noapte.

În realitate, însă, Cleopatra îşi satisfăcea singură plăcerile, iar două dintre cele mai cunoscute „ustensile” folosite de seducătoarea zeiţă erau… vibratorul cu albine şi penisul de aur.

Aţi citit bine. Aşa era pe vremuri. Potrivit relatărilor istorice, se pare că ea a fost chiar prima femeie care s-a masturbat cu vibratorul. Iar un vibrator obişnuit nu era suficient pentru plăcerile reginei. În instrument au fost introduse albine vii, pentru a-i spori Cleopatrei orgasmul.

O altă relatare arată că Iulius Cezar i-a dăruit mult prea iubitei lui soţii o jucărie sub forma unui penis. Doar că acesta nu arată ca un… penis obişnuit, ci era încrustat cu aur şi cu tot felul de modele artistice.

Cleopatra a crescut printre şerpi, atât animale, cât şi oameni. Este un personaj despre care s-au scris multe. Indiferent de criticile aduse, rămâne una dintre cele mai luptătoare femei ale Egiptului, o ambiţioasă care a făcut totul pentru a-şi atinge scopurile, atât în dragoste, cât şi pe plan economic şi politic.

cleopatra-elizabeth-taylor-drama-history-egypt-pics-229616

Articolul precedent Show-ul iernii: de ce sa mergi la concertul Deliei?
Articolul următor Cea mai bună reţetă cu dovleac turcesc
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!