Acasă Lifestyle Punct şi de la capăt! Nu îi lăsaţi să vă transforme în sclave conjugale!

Punct şi de la capăt! Nu îi lăsaţi să vă transforme în sclave conjugale!

0
Punct şi de la capăt! Nu îi lăsaţi să vă transforme în sclave conjugale!

De cele mai multe ori, pornim într-o relaţie cu aşteptări nerealiste de la celălalt. Tocmai de aceea, când cel ales nu se ridică la standardele pe care i le-am impus, suntem dezamăgite. Vom încerca să îl modelăm şi îi vom cere să se schimbe. Specialiştii ne avertizează însă că ar fi indicat că înainte să ne plângem, să ne analizăm propriul comportament şi felul în care încă trăim în trecut.

Tot mai multe femei se plâng de faptul că nu găsesc bărbatul potrivit. Chiar dacă sunt într-o relaţie de ani buni, ele continuă să spere că, într-o zi, îşi vor întâlni alesul. Ceea ce înseamnă că nu ai ce să cauţi în actuală legătură. Din obişnuinţă, poate, din comoditate, sau alte nevoie, femeile merg mai departe în nefericirea lor, rugându-se să fie salvate de Făt-Frumos. Nu mai este că pe vremuri când bunicile noastre strângeau din dinţi şi înghiţeau toate nefăcutele şi neajunsurile, îşi vedeau de casă şi familie, chiar dacă nu erau fericite. Teamă de a rămâne singură sau pe drumuri era prea mare. Acum, femeia este independenţa, iar asta îi da curajul să viseze şi să îşi trăiască viaţă după bunul plac.
Atunci, fă-o! Nu te mai lasă amăgită, nu te obişnui cu nefericirea, luptă pentru bucuria ta, pentru dragostea ta şi, în definitiv, pentru libertatea ta. Rămânând angrenată într-o relaţie în care nu eşti fericită, ajungi să devii o sclavă. Sclava propriei relaţii. Nu trebuie să fim sclavele nimănui, suntem proprii noştri stăpâni. Viaţă este şi aşa grea, este scurtă, de ce să stăm să îndurăm situaţii care nu au funcţionat din start? De ce să sperăm, când putem să trăim? Unde este puterea cu care ne mandrim, unde este independenţa şi libertatea pentru care milităm?

Nu sunt în măsură să dau eu lecţii de viaţă, nici nu mi-aş permite să o fac. E un gând pe care l-am scris pentru a-l conştientiza şi eu pentru mine. Nu ştiu daca e vorba de frică, cred că mai repede comoditatea stă la baza indolenţei cu care rămânem într-o relaţie moartă sau handicapată. De ce să-ţi duci intimităţile în faţa unui străin, când doar voi doi ştiţi ce este între voi, unde şi de ce doare? De ce nu puteţi voi remedia problemele? Dacă răspunsul este tot negativ, este clar că nu aveţi ce caută acolo. Puneţi punct, fraţilor, şi mergeţi mai departe! Te aşteaptă alte lucruri şi alte oportunităţi. Da-ţi voie să le trăieşti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!