Acasă Arhiva Recenzie: „Acolo unde se avântă vulturii” de Alistar MacLean

Recenzie: „Acolo unde se avântă vulturii” de Alistar MacLean

0
Recenzie: „Acolo unde se avântă vulturii” de Alistar MacLean

Nu credeam vreodată că o să ajungă o carte să îmi placă chiar de la prima pagină. La a doua pagină zâmbeam, iar deja la a treia râdeam din tot sufletul 😊.

“Pentru el, vibraţiile puternice erau, neîndoios, la fel de relaxante ca serviciile celui mai blând masor, zgomotul asurzitor al motoarelor, un bun somnifer, iar temperatura din jur, potrivită pentru un individ pasionat de lecturi uşoare.”

Acțiunea romanului se petrece pe perioada a 24 de ore în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. John Smith si echipa sa trebuie să se infiltreze în interiorul castelului Schloss Adler (supranumit și Castelul Vulturilor) pentru a salva un general amercan care a fost prins de nemți după ce avionul lui s-a prăbusit în Alpi.

În misiunea lor, spionii au parte de tot felul de obstacole care mai de care mai periculoase. Misiunea lor: să salveze ostatecul și să rămână în viață!

ACHIZIȚIONEAZĂ „ACOLO UNDE SE AVÂNTĂ VULTURII” LA REDUCERE

Recenzie-acolo-unde-se-avanta-vulturii-alistar-maclean-1

Titlul: Acolo unde se avântă vulturii

Autor: Alistar MacLean

Gen: Beletristică, acțiune

Maiorul Smith dovedește incontestabile calități de lider, dar și inteligență iețită din comun ce le salvează viețile de nenumărate ori. Este cu un pas înaintea băieților răi si e atent la detalii.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la Smith este calmul cu care tratează orice situatie, și culmea, mereu reușește să acționeze în așa fel încât să scape la limita din mâinile inamicului. Nu se lasă intimidat sau distras de la misiune, abia în momentul încheierii acesteia își permite să dea frau liber emoțiilor.

Romanul este plin de acțiune, te ține în suspans încă de la primele pagini. Descrierile sunt clare, la obiect, chiar dacă povestea este plină de detalii. Modul în care este scris romanul, ne face pe noi să ne imaginăm fiecare mișcare pe care o face Smith și combină perfect seriozitatea misiunii cu umorul replicilor dintre personaje.

Se pare că spionajul nu e chiar floare la ureche, mai ales pe timp de război. Atitudinea lui Smith este revigorantă!

Recenzie-acolo-unde-se-avanta-vulturii-alistar-maclean-2

ACHIZIȚIONEAZĂ „ACOLO UNDE SE AVÂNTĂ VULTURII” LA REDUCERE

Am fost uimită să descopăr care era misiunea maiorului și cate a riscat pentru îndeplinirea ei. Cartea continuă să surprindă până la ultima pagină, nu te lasă să te plictisești și nici nu poți să știi la ce să te astepți de la următoarea pagină.

Cartea se citește foarte repede, nu ai timp să te plictisețti, te ține într-o stare continuă de teniune și nu o poți lăsa din mână până ce nu descoperi cine este vinovatul și care este, de fapt, misiunea din spatele misiunii.

Mie mi-a amintit de cărțile cu James Bond.

follow-me-instagram-icarte-iparte

Nota mea: 5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Lectură plăcută!

Articolul precedent Recenzie: „Femeia în alb” de Wilkie Collins
Articolul următor Recenzie: „Clubul crimelor de joi” de Richard Osman
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!