AcasăEducatieDescoperaRecomandări pentru un kit de călătorie. Ce să iei cu tine într-o...

Recomandări pentru un kit de călătorie. Ce să iei cu tine într-o vacanță parcursă la pas!

Published on

spot_img

E o întreagă nebunie când trebuie să pleci în vacanta și mă refer aici la bagaj. Să-mi iau asta, și asta, dacă am nevoie și de asta…și tot așa. Cu toții am trecut prin asta.

E drept, mai mult noi, femeile. Dar ce te faci când pleci într-o călătorie mai puțin relaxantă, când ai de parcurs kilometri întregi cu rucsacul în spate?

Personal, m-am confruntat, de multe ori, cu acest aspect. Din principiu, îmi pun multe lucruri în bagaj, unele nefolositoare, doar pentru că mă gândesc: „dacă o să am nevoie? Să fie acolo”

Uneori e bine, alteori, nu. Și aici mă refer la acele călătorii pe care le faci la pas, indiferent de destinație. După multe încercări mai puțin reușite, în care mi-am aruncat în bagaj lucruri de care, realmente, nu aveam nevoie, și pe care mi l-am cărat singură pe unde mi-am purtat pașii, m-am lecuit.

Lucrurile esențiale

Important: chestiile de igienă (antiperspirant, periuță & pastă pentru dinți), nelipsitul parfum, fie el și în cantitate mică, șervețele umede/uscate (credeți-mă, nu se poate fără), 2-3 schimburi, în funcție de câte zile petreci pe drumuri, încă o pereche de încălțări, pentru că se presupune că mergi mult pe jos și, nu știi niciodată, o carte, și, evident, portofelul.

Aici, de adăugat un aspect de care eu m-am lovit. Pe lângă bugetul alocat pentru vacanta cu pricina, de preferat, într-un colțișor, ascuns, o rezervă financiară pentru „momente negre”, le zic eu. E posibil să nu îi folosești, iar când ajungi acasă, pur și simplu să uiți de ei și…la un moment dat, surpriză, îi găsești și, poate chiar într-o situație în care îți arde buza.
Și, în rest, cam atât. Acum, deh, tu știi dacă vrei sau obișnuiești să îți etalezi garderoba de 3 ori pe zi, în cotloanele și creierii munților, după caz. Eu doar am zis!

Sursa foto: travel.home.sndimg.com

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!