Acasă Arhiva Redescoperă-ți forța interioară

Redescoperă-ți forța interioară

0
Redescoperă-ți forța interioară

Multe persoane cred că sunt slabe și fragile, dar puterea lor interioară este acolo, doar că ele nu o văd. Ea este ceea ce te definește cu adevărat și te face cine ești.

Puterea nu este măsurată cu câte kilograme pot ridica sau cât de  mult poți rezista încercărilor la care te supune viața. Când îți descoperi puterea interioară, îți vei da seama că totul este diferit. O persoană puternică nu este o persoană care rezistă, ci cea care acționează. Ea nu este o persoană care tolerează, în schimb, îndrăznește să schimbe lucrurile. Ea spune ”nu” pentru a putea îndeplini mai multe sarcini, dar și pentru a-și ascunde fustrarea.

Numai atunci când vei deveni pe deplin conștientă de abilitatea ta de a schimba realitatea, vei putea să-ți învingi temerile și nesiguranța. La urma urmei, depinde de tine să lași în trecut nefericirea și să lupți pentru pace interioară, fericire și sănătatea psihică. Tu ai puterea să faci ceea ce îți dorești, ceea ce ai și ceea ce vrei să faci. Drumul nu este ușor, dar merită.

Descoperă-ți puterea interioară

Poate că, atunci când te privești în oglindă, tot ce vezi este o persoană fragilă, epuizată și obosită, care a lăsat fericirea să treacă pe lângă ea și care acum merge într-o lume neclară. Atunci, deschide ochii și privește din nou. Sub fruntea cu începuturi de linii fine, acele zile gri și zâmbetul trist există o lume interioară minunată pe care trebuie s-o hrănești, să o îngrijești și să ai grijă de ea. Trebuie să ai grijă de universul tău interior pentru a înflori din nou. Dacă ești bine pe interior, vei fi bine și pe exterior. Energia va reveni, împreună cu entuziasmul, speranțele și frumusețea incredibilă a celor care își redescoperă puterea. Încearcă să reflectezi asupra acestor dimensiuni ale schimbării.

Puterea de caracter

Puterea ta de caracter este alcătuită din modul (special) de gândire, dorință, senzație și comportament. Această putere reflectă binele din tine și gândirea pozitivă. Emoțiile ne reamintesc că forța de caracter este ceea ce ne dă identitatea, puterea de decizie și tot ce am dobândit în timp, inclusiv bunătatea, noblețea, creativitatea, discernământul, umilința, prudența, umorul, spiritualitatea, egalitatea, speranța, respectul, încrederea

Talentele tale

Cu siguranță ești o persoană pline de talente – ele sunt cele care te definesc. Talentele sunt înnăscute și, în general, au o componentă biologică. Unii oameni au o atracție timpurie pentru muzică, desen, sport, natură, matematică … Adu-ți aminte  care erau talentele tale când erai mică și atunci o să-ți vezi potențialul: acestea te fac să ieși să evidență față de restul.

Abilitățile tale

Spre deosebire de talente, abilitățile sunt punctele tale pe care le-ai dezvoltat cu practică, educație și autoeducație. Mulți dintre noi dobândesc anumite abilități pe o perioadă lungă de timp. Atunci, din orice motiv, nu le mai faci.

Este posibil să fi început proiecte noi pentru că viața ta s-a schimbat sau pentru că au apărut și alte lucruri ori persoane noi. La urma urmei, de multe ori oamenii păstrează ceea ce le-a dat odată o astfel de bucurie. Ar putea fi momentul în care să te întorci la ele, să te bucuri din nou de acestea sau chiar să îți schimbi locul de muncă ori modul de viață. Gândește-te la asta.

Valorile tale sunt convingerile, principiile sau idealurile cele mai durabile pe care nimic nu le poate afecta. Valorile tale sunt gândurile și sentimentele, precum și în modul în care acționezi și relaționezi cu ceilalți. Dacă renunți vreodată la ele, nu vei mai fi tu. Pierderea încrederii și stima de sine sunt urmate de nefericire.

Nu uita niciodată de flacăra de rezistență care arde în tine. Ea vine odată cu celelalte puncte forte: valorile, abilitățile, talentele și caracterul tău. Ele alcătuiesc ceea ce ești, care te construiesc o ființă umană excepțională. Nu uita că ești mai puternică decât crezi, că ești unică și specială!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!