Acasă Arhiva Remedii naturale împotriva ridurilor de pe frunte

Remedii naturale împotriva ridurilor de pe frunte

0
Remedii naturale împotriva ridurilor de pe frunte

Ridurile sunt cauzate de îmbătrânirea pielii și oprirea lor de a apărea este ceva care nu poate fi controlat de noi. Cu toate acestea, liniile fine și ridurile pot fi prevenite din timp. Puțini oameni preferă procedurile cosmetice, cum este botoxul, dar, în cazul în care nu vrei să apelezi la astfel de intervenții, optează pentru tratamente naturale și sigure.

Uleiul de măsline, albușul, papaia, toate sunt remedii pe care le foloseau străbunicile noastre, despre care se știe că elimină în mod eficient proeminența ridurilor de pe frunte. Folosirea unor astfel de remedii naturale care sfidează vârsta, care sunt sursă bogată de vitamine și minerale, pot face ridurile să dispară și te fac mai tânără cu câțiva ani.

Ingredientele de care ai nevoie pentru estomparea ridurilor de pe frunte sunt:

Papaia

Bogată în papaină, o enzimă care încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, papaia este remediul care te ajută să previi liniile fine și ridurile.

Extrage o lingură de pulpă de papaia, apoi paseaz-o. Aplică pasta obținută pe frunte, las-o să acționeze 15 minute și apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de mai multe ori.

Albuș

Albușul este sursă bogată de agenți astringenți, el fiind un remediu popular pentru mai multe neplăceri dermatologice.

Bate un albuș spumă și apoi amestecă-l cu două linguri de suc de lămâie. Aplică pasta pe frunte și zona gurii, apoi las-o să acționeze 15 minute. Clătește cu apă călduță.

Ananas

Bogată în bromelaină și vitamine, ananasil este un fruct care poate face ca ridurile să devină parte din trecut.

Stoarce câteva felii de ananas. Cufudă o dischetă demachiantă în sucul de ananas obținut și apoi aplică pe frunte. Lasă-l să acționeze 10 minute, după care clătește cu apă călduță.

Ulei de măsline

Datorită conținutului ridicat de vitamina E, precum și alți antioxidanți care hrănesc pielea, uleiul de măsline este considerat remediul ideal pentru reducerea proeminenței ridurilor de pe frunte.

Aplică ulei de măsline pe frunte, masează prin mișcări circulare și blânde. Lasă-l să acționeze peste noapte. A doua zi dimineața, spală-te pe față cu apă rece.

Ulei de gălbenele

Substanțele nutritive din gălbenele luptă împotriva daunelor produse de radicalii liberi, ei fiind cei care accelerează procesul de îmbătrânire a pielii, cauzând semnele, cum sunt ridurile.

Amestecă o lingură de ulei de gălbenele cu două lingurițe de ulei de nucă de cocos. Aplică pasta obținută pe frunte. După 10-15 minute, clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul natural în fiecare seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!