Acasă Arhiva Reduceri înainte de Paște. Ce oferte avem pe Libris, Elefant și Cărturești

Reduceri înainte de Paște. Ce oferte avem pe Libris, Elefant și Cărturești

1
Reduceri înainte de Paște. Ce oferte avem pe Libris, Elefant și Cărturești
Roxana Branisteanu reduceri carti vineri

Paștele se apropie cu pași repezi, iar marile librării online au început deja să se întreacă în oferte care mai de care mai atractive pentru această perioadă. 

Pe Elefant avem deja o pagină specială intitulată sugestiv BUCURII DE PAȘTE. Acolo putem găsi reduceri la toate produsele din oferta acestui brand, iar 2+1 gratis la cărți este în continuare disponibil din ce am reușit să observ.

 VEZI AICI REDUCERILE DE PAȘTE PE ELEFANT 

Libris are un întreg weekend cu reduceri de până la 50% pentru toate titlurile editurii LITERA. Nu sunt deloc puține, mai exact 2.407 cărți ne așteaptă cu prețuri mai mici în acest moment pe Libris.

 VEZI AICI REDUCERILE DE PAȘTE PE LIBRIS 

Cărturești ne propune aceeași ofertă cu discount de până la 50% în perioada 8-21 aprilie, în categoria TÂRGUL PRIMĂVERII. Eu am văzut deja o carte pe care aș vrea să o cumpăr de aici – Unlocking the Universe, de Stephen Hawking.

 VEZI AICI REDUCERILE DE PAȘTE PE CĂRTUREȘTI 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent RECENZIE Tiamel – Legenda ultimului Craniu de Cristal, de Adrian Hulber
Articolul următor Pe meleaguri românești: Ce putem vizita când mergem în Cluj?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!