Acasă Arhiva Reduceri senzaționale pe Libris de până la 88%!

Reduceri senzaționale pe Libris de până la 88%!

0
Reduceri senzaționale pe Libris de până la 88%!
Roxana Branisteanu reduceri carti vineri

Dacă zilele trecute cei de la Elefant.ro ne-au surprins cu trei zile de GIGAsales, iar produsele lor au post reduse până la 88%, weekendul acesta este rândul celor de la Libris să ne surprindă cu alte trei zile de reduceri masive la cărțile de la Humanitas.

VEZI AICI REDUCERILE DE PE LIBRIS

Dario Fo a fost laureat al Premiului Nobel în 1997. În 2014 a publicat primul său roman, „Fiica papei”, al cărei personaj principal este Lucrezia Borgia. Cartea a fost cel mai bine vândut roman din Italia în acel an. Romanul poate fi achiziționat la doar 20 RON.

COMANDĂ ACUM „FIICA PAPEI” LA REDUCERE

Isabel Allende este unul dintre scriitorii preferați ai Roxanei (de care vă și povestea într-un vlog – pe care îl găsiți aici). Modul ei de a scrie este unic și este comparat cu cel al lui Gabriel Garcia Marquez. Libris ne oferă o reducere de 20% la toate cărțile autoarei.

COMANDĂ ACUM ORICE CARTE DE ISABEL ALLENDE LA REDUCERE

Dacă, în schimb, sunteți pasionați de istorie, „Pianistul” spune povestea polonezului Władysław Szpilman care se luptă pentru supraviețuire în ghetourile din Varșovia distrusă de război. Ecranizarea cărții a câștigat trei premii Oscar în 2003, premiul BAFTA și premiul Palme D’Or în 2002.

COMANDĂ ACUM „PIANISTUL” LA REDUCERE

Spor la cumpărături și lectură plăcută!

Articolul precedent GIGAsale pe Elefant: Ce am cumpărat de 300 RON!
Articolul următor Recenzie ”Cronica unei morți anunțate” de Gabriel Garcia Marquez
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!