AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuRevelionul nu înseamnă agitație pentru mine

Revelionul nu înseamnă agitație pentru mine

Published on

spot_img

Întrebarea ce răsună prin toate colțurile în această perioadă este „Unde mergi de revelion?”. Cam despre asta aș vrea să vorbesc și eu în acest articol, având în vedere că eu nu prea știu unde am să merg de revelion. Am în minte o idee, desigur, dar depinde de mai multe chestii, ceea ce înseamnă că există o probabilitate destul de mare să fac revelionul cu Dan Negru.

Ei, nu, dragă, nu-l cunosc personal pe îndrăgitul prezentator și nici nu am câștigat la tombola „Petrece-ți revelionul cu o vedetă”, ci mă refer la revelionul-emisiune pe care îl face Dan în fiecare an la un post de televiziune și care a devenit tradiție pentru românii care preferă să nu iasă din case la trecerea dintre ani.

Eu merg pe principiul ăla că dacă mergi la restaurant de revelion este puțin cam plictisitor și cam pentru cuplurile trecute demult de prima tinerețe, așa că exclud clar posibilitatea de a merge să petrec revelionul la o masă într-un restaurant. Pentru mine, trecerea dintre ani trebuie să fie cumva, mai specială și nu neapărat în sensul cheltuirii unor sume pentru această zi.

Eu aș trece în noul an undeva în aer liber, undeva sub cerul înghețat, alături de cei pe care îi iubesc din suflet, uitându-ne împreună la focurile de artificii și punându-ne dorințe fix la 12 noaptea cu lacrimi în ochi și cu speranță pentru un an mai bun. Nu știu încă dacă dorința mea este foarte ușor de împlinit, însă știu clar că mă voi simți fericită să scap de acest 2017 care mi-a fost dușman pe de-o parte. Voi fi fericită să trec în noul an chiar și în sufragerie, desigur, cu Dan Negru la televizor, așa cum am mai spus.

Văd cumva că a sărbători trecerea asta dintre ani însemnă intimitate, pentru mine, cel puțin. Iar eu mi-aș rezerva-o oricând, fără o petrecere prea zgomotoasă și agitată.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...
error: Content is protected !!