Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu ROLAND GARROS: Simona Halep merită mii de articole scrise

ROLAND GARROS: Simona Halep merită mii de articole scrise

0
ROLAND GARROS: Simona Halep merită mii de articole scrise

”La roumaine Simona Halep”, după cum spunea mai devreme tipa care i-a pus câteva întrebări pe teren, după câștigarea meciului. Marele meci pe care sunt convinsă că mai mult de jumătate din populația țării l-a urmărit cu sufleul la gură. Cât de frumos sună, așa-i? Ea, românca noastră! Merita să câștige această finală, ăsta a fost momentul ei, așteptat de atâția ani. E pur și simplu emoționant. Imnul nostru pe terenul lor. Superb! N-am putut să nu am lacrimi de fericire în momentele astea :).

Ce fericită o fi acum și Virginia Ruzici! Ce fericire pe toată lumea, toată România, cred că și ăia de la miting se bucură, sper că acum râd de fericire și cei care au blamat-o în ultimii ani. Cei care o înjurau și o jigneau când nu câștiga. Dragilor, viața nu e făcută numai din reușite. Trebuie să muncești al dracului de mult și mai ales trebuie să crezi în tine, să crezi în steaua ta, să nu îți pierzi niciodată credința și să nu renunți vreodată. Iar Simona a câștigat nu numai datorită efortului depus în ultimul an, dar și datorită lecțiilor învățate. Azi, Simona Halep este cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Cea mai bună!

Felicitări, Simona Halep, felicitări, draga noastră! Noi, mulți dintre noi, am știut dintotdeauna că va veni și acest moment! Așa se câștigă un Grand Slam, cu această atitudine pe care ai avut-o azi! 🙂

Articolul precedent Carol I și moda secolului XXI: Bărbații cu barbă
Articolul următor Test de CULTURĂ GENERALĂ – clasa a VIII-a
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!