Când am fost la țară, am aruncat un ochi prin vechea bibliotecă. Am zărit acolo o carte din care îmi amintesc că am făcut toate exercițiile pregătitoare pentru capacitate. Uitați și poză, în caz că nu mă credeți 😁.

Și am zis: ia să văd, ne mai amintim ce am învățat atunci? Sper să faceți opt-nouă din zece, pentru că este un test relativ ușor. N-am zis zece. Totuși, trecut-au ceva ani de-atunci. Cu unele dintre ele nu m-am mai întâlnit vreodată de atunci.

PS: Vă mulțumesc de pe acum pentru feedback (mă refer la voi, cei din grupurile pe care postez, căci ai mei prieteni virtuali, intră, fac testul, dau sau nu dau un like acolo, apoi se fac nevăzuți 😁).

UPDATE: Trebuie să vă spun acum că am greșit două dintre întrebări. De preferat era să fi observat voi. Vrancea are și munți. Iar Timișul se varsă direct în Dunăre, nu Bega. Data viitoare să mă trageți de urechi 😁.
DISTRIBUIȚI

11 COMENTARII

  1. Am mai spus și săptămâna trecută, când ați dat același test , cu excepția întrebării despre afluenții Dunării. Toate variantele de săptămâna aceasta se varsă în TISA. Săptămână trecută era corect Timiș,dar autorii dădeau varianta corectă BEGA. Fals! Profii de geografie NU STIU GEOGRAFIE!

LĂSAȚI UN MESAJ