Acasă Descopera Cultura generala CULTURĂ GENERALĂ: Test-fulger cu 10 întrebări de GRAMATICĂ și VOCABULAR

CULTURĂ GENERALĂ: Test-fulger cu 10 întrebări de GRAMATICĂ și VOCABULAR

40
CULTURĂ GENERALĂ: Test-fulger cu 10 întrebări de GRAMATICĂ și VOCABULAR
Roxana B

Cine-și amintește testul meu de cultură generală cu întrebări de gramatică de clasa a opta să ridice două degete și să iasă la tablă. Cine nu, e în regulă, poate intra acum să-l facă și pe acela, și pe cel de mai jos. Vreo două s-ar putea să vă pună în dificultate (așa s-a petrecut la mine), așa că nu vă grăbiți ;).

În rest, vă doresc o săptămână cât mai ușoară! Dacă nu visez urât la noapte, mâine dimineață ne ”întâlnim” pe Youtube. Haideți, că știți de ce. V-am zis că lucrez la vlog. Și am decis ca mâine să fie prima zi în care apare. Apar adică 🙈. PS: Sunt emoționată ca un copil care primește coroniță și premiul I, deși nu mă premiază nimeni cu nimic 😁, așadar sper să fiți pe aproape 🤗. Mulțam anticipat!

Articolul precedent Toamna copilăriei mele, cu al ei spectacol de culori
Articolul următor Roxana are vlog!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

40 COMENTARII

  1. M-am făcut de râs
    Nu credeam că v-oi ajunge să răspund doar la 4 întrebări din 10. Cert, este, că m-am grăbit. Văd un lucru util pentru cultura generală. Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!