Lume, lume, soro lume…! Așa zice cântecul, așa m-am trezit. Ce să fac și eu într-o zi de marți? 😁

După ceva chinuială (mai mult cu propriile gânduri decât cu tehnica), am decis să dau drumul la vlog. Este prima mea apariție video. Nu am făcut niciodată un live, nu am vorbit nici măcar la un microfon (doar am cântat la karaoke 😅). 

Mereu am zis că omul care-i făcut pentru scris să stea la scris. Dar asta e ca aia cu femeia pe care o pui la cratiță, că acolo e ea bună. Greșit, desigur. Nu știi niciodată la ce ești cu adevărat bun dacă nu incerci.  Iar eu vreau să încerc. Și nu este clișeic să spun că victoriile mari sunt făcute din victorii mici.

Tot ce veți întâlni pe acest vlog sunt lucruri în care eu cred, lecțiile mele de viață, cât și scopurile mele în viață. Însă acestea nu sunt unice pentru mine. Cred că învățăm pe tot parcursul acestei vieți. Indiferent ce visăm să devenim ori să realizam, fiecare experiență este o lecție și fiecare lecție înseamnă cate un pas spre reușită. Iar reușita este atunci când, la finalul serii, ești împăcat cu tine, cu alegerile tale, cu stilul tău de viață :). 

În final, mai zic doar un lucru și fug la treabă, că am atâta de umblat azi de nu mai știu de mine 😁. Fiecare dintre noi ar trebui să lase în urma lui o lume mai bună. Fie și într-o mică masură. Asadar, haideți să facem împreună lucruri bune, deosebite, care să-i ajute și pe alții :).

(PS: Îmi aștept criticii. Dar cu idei, nu așa, vorbe-n vânt, doar să se afle-n treabă 😁).

Respectul este atunci când ne purtăm frumos cu toată lumea, nu doar cu cei pe care vrem să-i impresionăm.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here