Acasă TOP Roxana are vlog!

Roxana are vlog!

5
Roxana are vlog!

Lume, lume, soro lume…! Așa zice cântecul, așa m-am trezit. Ce să fac și eu într-o zi de marți? 😁

După ceva chinuială (mai mult cu propriile gânduri decât cu tehnica), am decis să dau drumul la vlog. Este prima mea apariție video. Nu am făcut niciodată un live, nu am vorbit nici măcar la un microfon (doar am cântat la karaoke 😅). 

Mereu am zis că omul care-i făcut pentru scris să stea la scris. Dar asta e ca aia cu femeia pe care o pui la cratiță, că acolo e ea bună. Greșit, desigur. Nu știi niciodată la ce ești cu adevărat bun dacă nu incerci.  Iar eu vreau să încerc. Și nu este clișeic să spun că victoriile mari sunt făcute din victorii mici.

Tot ce veți întâlni pe acest vlog sunt lucruri în care eu cred, lecțiile mele de viață, cât și scopurile mele în viață. Însă acestea nu sunt unice pentru mine. Cred că învățăm pe tot parcursul acestei vieți. Indiferent ce visăm să devenim ori să realizam, fiecare experiență este o lecție și fiecare lecție înseamnă cate un pas spre reușită. Iar reușita este atunci când, la finalul serii, ești împăcat cu tine, cu alegerile tale, cu stilul tău de viață :). 

În final, mai zic doar un lucru și fug la treabă, că am atâta de umblat azi de nu mai știu de mine 😁. Fiecare dintre noi ar trebui să lase în urma lui o lume mai bună. Fie și într-o mică masură. Asadar, haideți să facem împreună lucruri bune, deosebite, care să-i ajute și pe alții :).

(PS: Îmi aștept criticii. Dar cu idei, nu așa, vorbe-n vânt, doar să se afle-n treabă 😁).

Respectul este atunci când ne purtăm frumos cu toată lumea, nu doar cu cei pe care vrem să-i impresionăm.

Articolul precedent CULTURĂ GENERALĂ: Test-fulger cu 10 întrebări de GRAMATICĂ și VOCABULAR
Articolul următor Turiştii, în pericol în Istanbul. Reţea periculoasă pe aeroport
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!