După primul vlog, Geta a primit feedback pozitiv, așa că o scot la înaintare. Să nu cumva să-mi spuneți Roxi Manelista după acest video! :)))))) 

Creditul rapid, medicamentul care te vindecă instant, pastele delicioase ori distracția garantată, totul pare să se întâmple înainte de a se întâmpla. Adjectivele au devenit mai importante decât președinții, dar asta nu ar trebui să ne mire. Trăim în era lor, iar viețile ne sunt influențate de ele fără să realizăm asta. Care este realitatea însă? Oare un medicament chiar ne poate vindeca durerea instant?!  Dați click pe video și haideți cu părerile :).

Articolul precedentTest de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de bine știi LIMBA ROMÂNĂ?
Articolul următorRECENZIE: Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here