Indienii spun că viitorul nu există. Există doar trecutul, din care dobândim experiențe și cunoștințe, și prezentul, care ține cât ai clipi, pentru că s-a și transformat în ziua de ieri. Așadar, haideți să ne jucăm puțin în prezent. Avem un test de cultură generală cu ce vă place vouă tare mult: gramatică. Știu că nu e ușor, știu că veți lua un maxim cinci din zece, dar o să rămâneți cu ceva, asta vă garantez :). Nu uitați: totul se face prin distracție. Dacă intrați aici cu gândul de a deveni doxă la limba română, sunt slabe șanse. Nici măcar eu, care fac testele astea, nu sunt așa doxată 😁. 

 SUBSCRIBE AICI PE YOUTUBE PENTRU ALTE TESTE INTERESANTE DE GRAMATICĂ 

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

16 COMENTARII

  1. Felicitari,eu care credeam ca stapanesc destul de bine limba si gramatica limbii romane (si am tot timpul o problema cu cei care isi bat joc sau habar nu au de limba romana),vad ca am dat-o in bara de data asta!

  2. Felicitări pentru asemenea test! Mă face să-mi aduc aminte de școala din gimnaziu. Eram unii dintre cei mai buni la gramatică, dar se pare că s-au mai pierdut din cunoștiințe pe parcursul anilor ce au trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ