Acasă Lifestyle Româncele, frumoase și fudule

Româncele, frumoase și fudule

0
Româncele, frumoase și fudule
Sursa foto: thewayaway.com

Dacă ar fi să fac un top, aș deduce că româncele sunt cele mai frumoase femei din lume, nu din Europa, așa cum reieșise dintr-un sondaj realizat anul trecut, dacă nu mă înșel. Când spun cele mai frumoase, nu mă refer la vedete. Iar când spun cele mai frumoase, vorbesc inclusv de Vasilica, o fată de 20 de ani, dintr-un sat uitat de lume, care duce oile la păscut, dar care are niște ochi albaștri superbi și un păr bogat care se poate vedea pe sub basmaua colorată.

Nu zic, femei frumoase sunt peste tot în lume. Din Franța, Italia, Venezuela, India, Columbia, de oriunde poți alege femei, una mai frumoasă ca cealaltă. Iar România se regăsește, cu siguranță, printre țările enumerate mai devreme.

Româncele sunt frumoase pentru că se îngrijesc. Acordă atenție hainelor, părului, încălțărilor și investesc în ele. Sunt mai cheltuitoare fată de americance, de exemplu, care își cumpără o pereche de Nike-uri și țin adidașii ăia patru ani sau, mă rog, până le crește piciorul. Americancele nu sunt interesate în mod deosebit de felul în care arată atunci când ies pe stradă. Ei, du-te la noi in mall, îmbrăcată în trening, că ești ‘a mai mare țărancă din care s-au văzut! Sau du-te până în Dedeman să cumperi lavabilă sau kit. O să te împotmolești de domnișoare care sunt pe tocuri, la naiba! Ce cauți în Dedeman, pe tocuri?!

 

Articolul precedent Farfuria trebuie să arate ca un tablou ca să mă tenteze
Articolul următor Tips&Tricks pentru femeile care vor să economisească bani pentru rochițe și rujuri
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!