Acasă Carti Să ne bucurăm de viaţă precum copiii!

Să ne bucurăm de viaţă precum copiii!

1
Să ne bucurăm de viaţă precum copiii!

poza-bebelu-ro-1_media-share_aprilie-2016_copilarie-fericita

„Uitaţi-vă la copii, unul îl pune pe altul jos, îl gâtuie, îi trage pumni în cap, îl gheruie pe faţă, apoi se ridică amândoi şi cel lovit te uiţi la el că deodată surâde ca un prost… Ei bine, nu e deloc prost, ci doar e curat, neatins de trufie, de sentimentul umilinţei. Nu i s-a întâmplat nimic, iată, e tot ceea ce  simte el în clipa aceea.

Fireşte, viaţa nu e o joacă de copii, dar mai întâi de ce n-ar fi? Nu suntem noi toţi copiii pământului? Şi apoi, cine le-a spus oamenilor că trebuie să rămână înlănţuiţi de cei cu care se află în stare de conflict?…”

(Marin Preda – Cel mai iubit dintre pământeni)

Articolul precedent Greseli pe care le face un barbat de Valentine’s Day
Articolul următor Scrie corect! Virgula înainte/după „şi”.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!