Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Greseli pe care le face un barbat de Valentine’s Day

Greseli pe care le face un barbat de Valentine’s Day

0
Greseli pe care le face un barbat de Valentine’s Day

cute-valentines-day-wallpapersCea mai mare greșeală nu e să uite de Valentine’s Day. E mai grav să uite că are o iubită când mai vine o ofertă, dar nici asta nu e cea mai mare greșală.
Nu e cel mai grav lucru din lume să nu ai un cadou pentru ea. Oricum, mulți oferă cadouri “simbolice”. Un termen care s-a devalorizat și a ajuns să însemne cadouri ieftine. Care nu simbolizează nimic. Poate doar faptul că ești un zgârcit.
Asta nu înseamnă că un bărbat adevărat îi va pune iubitei o mie de lei într-un plic “să-ți iei tu ceva frumos”. O iubești sau o plătești? Dacă doar o mie face, atunci nu stai prea bine. Dacă asta e aprecierea ta, află că erau curve de lux din ultimul dosar de prostituție care erau mai apreciate de atât.
Nu. Nici să uiți să-i aduci flori nu mi se pare cel mai grav lucru de Valentine’s Day! Bărbatul care aduce flori numai la ocazii e la fel de penibil ca acela care aduce flori când se întoarce de la amantă. Parcă mai mult atragi atenția.
Uneori nu e atât de grav nici să nu știi ce vrea. Nu e adevărat că femeile nu știu ce vor. Uneori nu spun ce vor. Ceea ce e altceva. Și noi, bărbații, nu suntem unicii vinovați pentru lipsa de comunicare. Chiar, oare cum poate o femeie să vorbească două ore pe zi cu prietenele și să nu spună totuși nimic când vorbește cu al ei?
Cum a fost ziua ta la serviciu? Întreabă ea.
De multe ori răspunsul bărbatului ar fi: Am încercat să las problemele la ușă. De ce mi le bagi în casă?
Nu sunt stăpânul adevărului absolut, mai degrabă aș spune că am făcut greșeli fertile. Din care am învățat ceva. De exemplu că dragostea nu are program și calendar. Există zile de muncă și zile libere, dar nu zile în care iubim și zile în care luăm o pauză. Oamenii fericiți în dragoste nu aștepată weekendul pentru că și zilele de luni li se par senzaționale. E o relație, nu un one night stand.
Și atunci? Care e totuși cea mai mare greșeală de Ziua Îndrăgostiților?
Să fie doar pe 14 Februarie.

Anonim

Articolul precedent Dialog în oglindă
Articolul următor Să ne bucurăm de viaţă precum copiii!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!