Acasă Lifestyle Săracii oameni bogaţi! Traumele copiilor crescuţi în puf şi ale adulţilor fără griji

Săracii oameni bogaţi! Traumele copiilor crescuţi în puf şi ale adulţilor fără griji

0
Săracii oameni bogaţi! Traumele copiilor crescuţi în puf şi ale adulţilor fără griji
Sursa foto: hdwallpapersrocks.com

De multe ori ne-am întrebat: Cum este mai bine? Să avem o copilărie lipsită de grija zilei de mâine, părinţi care să îşi permită să ne facă toate poftele, sau să ducem o viaţă decentă, pe parcursul căreia să învăţăm să preţuim ce avem.

Nu obişuiesc să vorbesc despre problemele prietenilor mei, însă, de această dată, o să fac o excepţie, pentru că subiectul m-a atins profund. Nu îi voi da nume, iar dacă va citi şi se va regăsi, îi prezint scuze. Sunt sigură că va trece peste, nu de alta, dar i-am luminat drumul

El provine dintr-o familie căreia nu i-a lipsit niciodată nimic, iar bani au avut cât să îşi permită tot confortul şi puţin peste. Copilărie şi adolescenţă fără griji, confortabilă, asezonată cu vacanţe şi lucruri la care alţii de vârsta lui nici nu puteau visa. A ajuns bărbat în toată firea, puţin peste 30 de ani. Munceşte la business-ul lui, pe care îl administrează, daaar este pus pe picioare de ai lui, cu ale lor finanţe.

„Aș fi vrut să cunosc greul”

El: Am o afacere pe care mi-am dorit-o, conceptul meu, dar investiţia a fost a tatălui meu. Eu: Aşa, şi?
El: Nu am realizat nimic până acum din banii mei, cu mâinile mele. Aş fi vrut să fi avut o altă viaţă, să cunosc şi eu greul, să sufăr şi eu că nu am, că nu pot, că ai mei nu îşi permit.

Avusese inclusiv momente de depresie profundă. Am fost şocată…nu glumea, era chiar trist.  Şocată am fost şi eu, mai mult chiar. Aşa că, mi-am luat inima-n dinţi şi l-am zguduit puţin. I-am vorbit despre oameni care se luptă zi de zi cu viaţa, cu neajunsurile, nu dorm nopţile în încercarea disperată de a găsi soluţii.

Oameni care, poate, nu au pe nimeni sau care au, dar pe care nu se pot baza, ori mai rău, se luptă cu probleme de sănătate grave. Oamenii ăia nu se mai plâng, ci trag de ei, strâng din dinţi şi merg mai departe cu speranţa că vor realiza ceea ce şi-au propus sau, după caz, vor supravieţui. I-am dat exemple concrete, i-au lăcrimat ochii şi a conchis cu o singură propoziţie: Sunt un idiot! Nu, nu esti un idiot, doar superficial!

Sursa foto: hdwallpapersrocks.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!