AcasăFrumuseteCosmeticaScrub-ul cu zaț de cafea face minuni! În ce combinații îl poți...

Scrub-ul cu zaț de cafea face minuni! În ce combinații îl poți folosi

Published on

spot_img

Zațul de cafea a devenit un produs cosmetic indispensabil pentru îngrijirea pielii, a tenului și chiar a părului. Este o variantă ieftină, eficientă și la îndemâna oricui pentru a-și păstra frumusețea. Așa că, de acum înainte, nu mai arunca zațul după ce-ți bei cafeaua. Folosește-l în tratamentele corporale și faciale.

Zațul – perfect pentru combaterea ridurilor și micilor imperfecțiuni

Amestecă trei linguri de zaț cu albușul unui ou și o lingură de zahăr brun, într-un bol, până obții o pastă omogenă. Amestecul obținut îl poți utiliza pentru fașă, dar și pentru pielea corpului. Masează ușor și lasă-l să acționeze preț de 15-20 de minute, apoi clătește-te cu apă caldă. Evident, ca orice tratament, trebuie folosit măcar o dată pe lună. Așa, dacă faci azi și mai faci peste șase luni, nu vei observa nicio diferență.

Eu sunt pentru tratamentele făcute acasă. Ieși mai ieftin și folosești ce vrei tu, plus că riscul să intri în contact cu vreo bacterie sau ceva ce mișună prin saloanele de înfrumusețare, scade exponențial.

Zațul, cum spuneam și mai sus, este perfect pentru scrub sau gomaj facial, mai ales că sezonul cald e pe ducă și după expunerea la soare, este chiar indicat. Astfel că îți poți face un astfel de tratament acasă, singură, doar cu o lingură de zaț amestecat cu o linguriță de ulei de argan sau măsline, depinde ce ai. Face minuni, pe încercate, asta dacă nu ați făcut-o deja.

Ajută și la ameliorarea aspectului de coajă de portocală, sau celulită, cum este mai cunoscută. Cine spune că o elimină în totalitate, nu știe ce vorbește sau minte. Nu, nu face minuni dar, da, te ajută să o ții sub control. Funcționează tot sub formă de gomaj, prin masarea pileii afectate cu o mănușă mai aspră.

O dată, de două ori pe săptămână cred că este suficient. Puteți încerca, nu aveți ce pierde, în schimb, puteți câștiga. Pregătiți-vă pielea pentru sezonul rece, are nevoie!

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....
error: Content is protected !!