AcasăLifestyleSecretul unei relații: mai răruț, că-i mai drăguț :).

Secretul unei relații: mai răruț, că-i mai drăguț :).

Published on

spot_img

Iată o vorbă spusă tot timpul în glumă. Dar știm deja că în majoritatea glumelor se află un mic sâmbure de adevăr (deși acesta este un proverb, nu tocmai o glumă). Acum depinde de nevoile fiecăruia. Mai răruț că-i mai drăguț din ce punct de vedere? Sexual? Al iubirii? Al întâlnirilor? Nu putem generaliza, pentru că fiecare lucru are importanța lui 🙂.

Dar să vorbim despre relații, căci ăsta-i titlul (deși eu sunt cea mai nepotrivită persoană care să discute despre acest subiect 🙂). Și vorbesc din perspectiva unei femei, pentru că la ele se aplică cel mai bine varianta asta de „răruț”. Întâlnești un tip, ieși cu el de câteva ori (de câte ori consideri tu că e necesar, eventual, o dată pe săptămână, deși inseamna nu e nici des, nici rar), după care, hop, ai intrat într-o relație (așa vin lucrurile astea, nici nu-ți dai seama). Iar de aici… joaca!

Cât timp îi acorzi persoanei de lângă tine?

Dacă relația este pur fizică și nimic mai mult, las-o mai răruț. Poate tu nu vrei decât sex, dar te trezești apoi că celălalt visează cum să-ți pună inelul pe deget. Cred că am mai zis-o și în alte dăți: eu sunt împotriva acestui gen de relație. Pur și simplu, cred că nu duce nicăieri. Ar trebui să te gândești cum poți transforma bucuria aia de moment într-una pe termen lung (e la fel ca în orice altă situație; și pe plan profesional, când ești foarte tânăr, tinzi să te gândești cum să faci mai mulți bani, nicidecum a investi în tine, în sănătatea fizică și mentală).

Dar dacă este iubire (relativă, desigur, pentru că iubirea a ajuns să nu mai aibă definiția de acum peste 2000 de ani), nu cred că poți să folosești zicala asta nici în glumă. În serios nici atât. Uite, eu am văzut prin propriile exepriențe că nu e sănătos „mai răruț”. Sigur, dorul e mai mare, nevoia e mai adâncă, dar asta nu înseamnă că sentimentele cresc. Din contră, de ce nu vezi mai des o persoană, d-aia te îndepărtezi mai tare. Pentru că, asta-i altă vorbă care-mi place, „ochii care nu se văd…”, știți și voi. Iar o femeie chiar nu se lasă prea mult „în așteptare”, pe motiv „ia să vedem dacă mă caută și ea, dacă face și ea ceva pentru relația asta” etc. Ai lăsat-o… se duce :). (Bineînțeles, cum ar zice unii acum, „ducă-se sănătoasă” 😅).

 

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Dezvoltare personală, „Matematica iubirii”. Cum am trăit prima experienţă

În ultimii ani, dezvoltarea personală a devenit o activitate la modă, îmbrăţişată de tot...

Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

Cum spuneam și într-un articol precedent, parfumul este un accesoriu care nu ar trebui...
error: Content is protected !!