Acasă Descopera Cultura generala Semnificația celor mai comune vise

Semnificația celor mai comune vise

0
Semnificația celor mai comune vise

În fiecare dimineață, când ne trezim, încercăm să ne amintim ce am visat, dar nu reușim să înțelegem în totalitate semnificația visului.

Pentru a desluși simbolurile din vis, iată care sunt cele mai comune și care este semnificația lor!

Bebeluși

Se spune că atunci când visezi un bebeluș înseamnă noutate. Poate fi orice: o idee nouă sau un proiect nou la locul de muncă, ceva care te ajută să crești și să te dezvolți într-o anumită etapă a vieții tale.

Haine murdare și uzate

Dacă visezi haine uzate, înseamnă că te simți neatractivă. Încearcă să-ți schimbi stilul vestimentar, deoarece acest lucru poate reflecta o schimbare a stilului de viață. La urma urmei, hainele joacă un rol în felul în care cei din jur ne percep.

Moarte

Când visezi că a murit un prieten sau o persoană importantă pentru tine, asta reprezintă o schimbare care nu are nicio legătură cu starea psihică în care te afli. Dacă ai pierdut pe cineva de curând, mergi la mormântul lui și te roagă. Sau oferă ceva de pomană.

Zbor

Acesta este un alt vis comun, pe care mulți oameni îl au. Zborul în vis se referă la controlul pe care-l avem, lucru care ne face să ne dăm seama cât suntem de încrezători, reușind astfel să ne atingem obiectivele în viața reală.

Apă

Se spune că apa reprezintă emoțiile noastre sau inconștiența. Iar calitatea apei, care poate fi clară sau tulbure, chiar calmă ori turbulentă, oferă o imagine despre cât de eficienți suntem în gestionarea emoțiilor noastre.

Ești urmărit/ă

Acesta este unul dintre cele mai comune simboluri de vis – foarte mulți oameni visează că sunt urmăriți. Dacă o persoană aleargă după tine în vis, înseamnă că te simți urmărit/ă. Este posibil ca și în viața reală să existe o posibilă amenințare la adresa ta.

O casă

Se spune că atunci când visezi frecvent că vezi o casă înseamnă că ești un om visător. Diferitele camere din încăpere pot reflecta dorințele ascunse ale tale și temerile. Subsolul reprezintă lucrurile care au fost neglijate sau ceea ce visătorul nu este conștient în viața reală, ci doar când doarme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!