Acasă Carti Carti dezvoltare personala Soacră – poamă acră sau dulce?

Soacră – poamă acră sau dulce?

0
Soacră – poamă acră sau dulce?
sursa foto: s-i.huffpost.com

Dragile mele, fie că aveți sau doar urmează să aveți cred că este important să știți câte ceva despre soacre. Sunt multe mituri pe care aș vrea să le demontez prin a spune ceea ce înseamnă soacră-mea pentru mine.

Nu toate soacrele sunt la fel, nu le judecați doar pentru că poartă titulatura de „soacră”. Așa cum noi, femeile tinere suntem foarte diferite ca și personalități, așa și mamele de băieți. Într-o zi poate o să fii și tu una și e musai să fii una cool!

De ce o iubesc pe soacră-mea?

Pai, uite, mama bărbatului din viața mea este o femeie tare simpatică și nu scriu asta pentru ca apoi să o pun să citească articolul pentru că ea nu are timp de navigat pe internet. E mereu cu treabă pe acasă, foarte harnică. Cel mai mult îmi place la ea că nu îmi transmite acel sentiment cum că nu aș fi suficient de bună pentru „fiul ei crescut ca un rege”, așa cum consideră majoritatea mamelor de băieți. Din contră, mă face să o simt la fel de aproape de sufletul meu la fel ca și pe mama mea. Poate că și-ar fi dorit și ea o fiică, sau nu știu, ideea este că mă răsfață ori de câte ori are ocazia cu tot felul de cuvinte dulci. Ador să-mi petrec timpul cu ea pentru că mereu aflu lucruri noi despre fi-su, iar eu sunt avidă după astfel de ponturi.  De cadouri nici nu mai spun, mă îngroapă la propriu în atenții deloc ieftine. Pare soacra perfectă? Ei bine, este! Cu o minte foarte deschisă și o frumusețe rară ( aș vrea să pot pune o poză cu ea) mă face să o iubesc mult. Oare ce am făcut să am parte de așa ceva?

Dacă soacrele sunt nasoale, nu vă temeți de ele

Dacă soacră-ta e nașpa, nu ai de ce să încerci s-o faci să te placă, pentru că problema este la ea, și nu la tine. Dacă are ea anumite prejudecăți, să știi, că și perfectă dacă ai fi, tot nu ai mulțumi-o. Orice femeie ar aduce fiul ei „minunat” acasă ar fi plină de cusururi. Fii fericită alături de bărbatul pe care îl iubești și nu lăsa părinții să vă influențeze bunăstarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!