Acasă Educatie Frumusete Sub lupă! Dosarul genelor fabuloase

Sub lupă! Dosarul genelor fabuloase

0
Sub lupă! Dosarul genelor fabuloase
Sursa foto: youtube.com

Genele lungi și voluminoase fac furori nu doar pe podiumurile de modă, ci și în viața reală. Ce nu face femeia pentru a avea un look impecabil, sexy și provocator? Apelăm la numeroase artificii, nu trebuie să ascundem asta, pentru că face parte din fișa postului de femeie.

Nu știu dacă genele bogate și interminabile aduc neapărat un plus de succes, dar, fără îndoială, pun în valoare ochii oricărei femei, indiferent de formă, mărime sau culoare. Genele alungite fac ochii să pară mai mari, ceea ce conferă un plus de feminitate și mister.
În acest caz putem opta pentru mascara, tratamente inovatoare, formule care stimulează creșterea, gene false sau extensii. Oricare dintre variante aduce plusul pe care îl dorim.

Genele false sunt la modă

La modă, de câțiva ani, sunt genele false, fir cu fir sau bandă. 8 din 100 de femei optează pentru acest artificiu, care, într-adevăr, crează un efect wow, dar destul de greu de întreținut. Iar dacă faci parte și din categoria femeilor care au somnul mai agitat, te trezești dimineța cu ele pe pernă sau între degete, după caz. Și mie-mi plac, mi-am pus o singură dată, m-au ținut două zile. Nu mi-am mai pus de atunci. Prefer mascara sau tratamentele pentru creștere.

Așa că, dacă faci parte din această categorie și nu îți surâde ideea de gene false, mascara este la putere. Bineînțeles, contează foarte mult și ce mascara folosești, ce calitate și cum îl folosești. Până nu demult, nu știam cât de mult contează peria și nici mișcarea cu care-ți colorezi genele. Recunosc, nu sunt o maestră a machiajului.

Așa că, „Aplică mascara de la rădăcina genelor, atât pe cele superioare, cât și pe cele inferioare, pentru a intensifica privirea și pentru a crea un contrast magic ce înlătură orice urmă de oboseală din zona ochilor. În general, mascara pentru volum și alungire”, așa ne sfătuiesc specaliștii. Pentru cine vrea să rămână naturală până la capăt. Eu sunt pentru, recunosc, am spus-o și mai sus.

Iar cele care optează pentru genele false trebuie să țină cont de forma ochilor, de mărimea acestora și să le adapteze în funcție de eveniment și de întregul look, normal. Cam greu să te duci la serviciu zi de zi cu deminsiuni XXL. Sau, mai știi ce preferințe există?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!