Sunt lesbi!

2
Sunt lesbi!
woman-having-a-cocktail

…Nu eu. Altfel, printre toate postările astea nebune, în care vorbesc despre viața mea, s-ar regăsi măcar un articolaș din care să reiasă că îmi plac femeile (sau și femeile). Am un id mai vechi, pe care am intrat de curând, din cauza faptului că adresa bună de mail este blocată și, implicit, id-ul de mess. Aveam o cerere de prietenie de la o tipă (ecstasy_19), habar n-am unde a găsit adresa mea de mail (sinceră să fiu, eu credeam că nici nu mai e valabilă, de vreme ce n-am mai folosit-o de foarte mult timp). I-am dat accept, gândindu-mă că ar fi cineva cunoscut, deși… „ecstasy”?! Com’on! Și acum, conversație 🙂  :

ecstasy_19: buna
dana_paft: ello!
ecstasy_19: ce faci?
dana_paft: scuze, ne cunoastem?
ecstasy_19: nu, dar mi-ar face placere…
dana_paft: 🙂
ecstasy_19: cati ani ai?
dana_paft: 25. Tu 19, presupun…
ecstasy_19: nu, 31…prea mare?
dana_paft: pentru?
dana_paft: prea mare pt ce?
ecstasy_19: pentrut a ne intalni
dana_paft: de ce, te au parasit prietenii si ai chef de un vin fiert cu o straina? :)))
ecstasy_19: 🙂
ecstasy_19: o sa fiu sincera cu tine… sunt lesbi, m-am despartit de iubita mea si sufar foarte mult.
ecstasy_19: si da, nu am prea multi prieteni

ecstasy_19: cand esti diferit de altii ca si orientare sexuala, e cam greu sa ai prieteni

Ok, prin zâmbetul acela poate că am lăsat o urmă de mister (obișnuiesc să răspund într-un fel în care, deși nevinovată, las o urmă de îndoială, cumva și o portiță deschisă, gen accesibilă din cuvinte, dar la care n-ai prea multe şanse să ajungi…stilul meu).

Dar ce naiba? Chiar nu ma asteptam la asta :))).

Tin minte ca mi s-a mai întâmplat, cu mulți ani în urmă, pe vremea mIRC-ului (parcă așa se scrie). N-am nimic cu fetele astea, fiecare cu ce-i place, la urma urmei…

Mie-mi plac bărbaţii :).

Articolul precedent Voi, taximetriștii…!
Articolul următor Prima iubire. O uiţi de tot sau mai rămâne ceva în suflet?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!