Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Voi, taximetriștii…!

Voi, taximetriștii…!

0
Voi, taximetriștii…!
342847s
Dragi taximetriști, de ce vă agitați mereu când sunteți în trafic?
Sincer vă spun, chiar de sunt piteșteancă, vă dau clasă!
Recunosc, sunt ușor agresivă la volan, în ideea că nu dorm pe mine la semafor, dar conduc cât de cât prudent (cel puțin, nu s-a produs niciun accident din cauza mea), deși mai înalc regulile de circulație (nimic grav, doar merg uneori pe lini de tramvai… însă nu sunt singura).
Când vă văd așa nervoși, băgându-vă în față fără semnal, claxonând tâmpește la semafor, când e o întreagă coloană în fața voastră, deci nu aveți unde să vă duceți, sau când vă văd deschizând geamul, înjurând și bătând nervoși cu pumnul în volan… mă întreb ce naiba școală ați făcut voi?!
Nu scriu acum pentru că aș fi avut vreo experiență neplăcută cu vreun taximetrist, ci din punctul de vedere al unui spectator în propria-i mașină, în plin trafic, analizându-vă, fără a-mi propune, gesturile voastre disperate. Nu știți să vă faceți mai ușoară meseria pe care v-ați ales-o.
Pe deasupra, mai provocați și altora nervi. Că deh, românul nu se simte bine până nu răspunde cu aceeași monedă! Calmați-vă, oameni buni! Dați mai tare volumul radioului din care răsună noua melodie a lu’ Salam (manelele sunt preferatele voastre, no?) şi trece ziua!
Articolul precedent Excese
Articolul următor Sunt lesbi!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!