Acasă Arhiva Super reducerile de luni de la Elefant. 50% reducere la mii de titluri.

Super reducerile de luni de la Elefant. 50% reducere la mii de titluri.

0
Super reducerile de luni de la Elefant. 50% reducere la mii de titluri.

Prima zi de luni din septembrie vine cu o super reducere de la Elefant.ro. Ei au relansat promoția BOOKS50. Știm deja cum funcționează această promoție: orice comandă mai mare de 99,99 RON are o reducere de 50% dacă folosim acel cod în momentul când o plasăm.

VEZI AICI REDUCERILE DISPONIBILE PE ELEFANT

Eu personal sunt pasionată de romanele pline de mister. „Carantina” este unul dintre titlurile ce mi-a atras atenția în mod special pentru că este un roman ce descrie perfect situația globală actuală.

COMANDĂ ACUM CARANTINA LA REDUCERE!

Ajungând în zona de romance, unul dintre cele mai frumoase romane este „Călărețul de aramă” scris de Paullina Simons. Povestea de dragoste dintre Tatiana și Alexander se petrece în Rusia celui de-Al Doilea Război Mondial, într-o perioadă plină de foamete, neputință și ură. 

CUMPĂRĂ DE AICI CĂLĂREȚUL DE ARAMĂ

Spor la cumărături și lectură plăcută!

Articolul precedent WeekendSALE: Reduceri la mii de produse!
Articolul următor Black Friday de toamnă. Prinde acum cele mai mari reduceri pe Elefant!
Wife & daughter. Coffee addict. Traveler. Blood donor. ECO Volunteer. Book lover. Mi-am descoperit pasiunea pentru citit la 16 ani când tata mi-a dat să citesc pentru prima data un roman polițist, iar de atunci citesc cât de mult pot. Prin intermediul cărților pot să călătoresc în trecut, pot să devin o altă persoană, pot să trăiesc prin intermediul personajelor. Iubesc să călătoresc, să cunosc locuri și persoane noi. De fiecare dată când reușesc să văd un loc nou, simt că mi se deschid noi orizonturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!