Acasă Arhiva WeekendSALE: Reduceri la mii de produse!

WeekendSALE: Reduceri la mii de produse!

0
WeekendSALE: Reduceri la mii de produse!

A venit toamna, acoperă-mi inima cu zeci de cărți pe care să le citesc în următoarea perioadă 😍. Însă cei de la Elefant au reduceri la mii de produse, nu doar la cărți. Produsul meu preferat în materie de make-up costă cu aproape 100 RON mai puțin! 

VEZI AICI REDUCERILE DISPONIBILE PE ELEFANT

Cărțile de dezvoltare personală au fost întotdeauna la mare căutare. Iar “Inteligență emoțională” a lui Daniel Goleman, una dintre cele mai căutate și citite cărți din ultimii ani, este azi la reducere.

CUMPĂRĂ DE AICI INTELIGENTA EMOTIONALA

Rămânem în zona de dezvoltare personală, pentru că Robert Kiyosaki, renumitul autor care a scris “Tată bogat, Tată sărac”, un titlu foarte atrăgător de altfel, este și el în rândul celor mai multe căutări la cărțile din această categorie. 

CUMPĂRĂ DE AICI TATA BOGAT, TATA SARAC

“Cele cinci limbaje ale iubirii” este una dintre cele mai citite cărți din ultimii ani. Spune Gary Chapman, autorul acesteia, că cele mai mukte relații sunt nefericite din cauza faptului că limbajul de iubire diferă de la persoană la persoană. Așadar, scriitorul – care este și consilier matrimonial – a descoperit cinci limbahe de iubire: cuvintele, timpul, cadourile, serviciile și contactul fizic. Doar citind cartea puteți afla despre fiecare în parte, cum le abordează Chapman, folosindu-se de umor.

CUMPĂRĂ DE AICI CELE 5 LIMBAJE ALE IUBIRII

La editura RAO de asemenea puteți găsi reduceri. John Grisham este un autor foarte iubit, iar una dintre cărțile sale, “Negustorul de manuscrise”, poate fi achiziționată la prețul de numai 17 RON.

CUMPĂRĂ DE AICI NEGUSTORUL DE MANUSCRISE

Pentru iubitorii de Stephen King, elefant.ro scoate la reducere “Frumoasele adormite”, scrisă împreună cu Owen King, fiul marelui scriitor.  Cei doi pornesc de la o întrebare pe care, poate, și-au mai pus-o și alții: cum ar fi dacă ar dispărea femeile? Cum ar fi pământul fără femei? Puteți afla prin ochii celor doi scriitori, achiziționând romanul pe care l-au scris.

CUMPĂRĂ DE AICI FRUMOASELE ADORMITE, DE STEPHEN KING SI FIUL SAU

Cum spuneam la începutul acestui articol, am rămas plăcut surprinsă să văd că fondul de ten pe care îl achiziționam cu 260 RON este pe elefant.ro numai 170 RON! Este vorba despre un fond de ten de la Estee Lauder, de care am mai fost întrebată pe Instagram; un fond de ten subțire, care nu îngrașă tenul, dar care are o acoperire incredibil de mare. Este stoc limitat, așa că nu mai stați pe gânduri!

CUMPĂRĂ DE AICI FONDUL DE TEN DE LA ESTEE LAUDER

Nu trebuie să faceți magie sau ceva special. Doar cu un click primiți premiul dorit. Faceți loc în bibliotecă și apucați-vă de citit noi cărți. Iar apoi lăudați-vă și la noi și inspirați-ne cu alegerile voastre ;).

CUMPARA IEFTIN PE ELEFANT

Articolul precedent Testul de luni: Să începem săptămâna cu 10/10!
Articolul următor Super reducerile de luni de la Elefant. 50% reducere la mii de titluri.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!