Acasă Carti Carti dezvoltare personala Surpriza e mare pentru că nu știm ce primim. Dar dacă nu știm nici de la cine?

Surpriza e mare pentru că nu știm ce primim. Dar dacă nu știm nici de la cine?

0
Surpriza e mare pentru că nu știm ce primim. Dar dacă nu știm nici de la cine?
sursa foto: cmkt-image-prd.global.ssl.fastly.net

Doar în filme am văzut pe cineva spunând „Nu îmi plac surprizele!”, căci în realitate nu există așa ceva! Cele mai accesibile și comode surprize sunt lucrurile împachetate frumos – cadourile. Suntem în luna anului dedicată lor, așa că o să îți propun un joc de neratat.

Când vedem fundița roșie deasupra cutiei elegant împachetate ne punem tot felul de întrebări: „Ce o fi acolo? Ce culoare?”. Astfel, bucuria curiozității ne omoară și desfacem cu brutalitate coletul în fața celui de la care l-am primit.

Regulile

Hai să o facem și mai interesant! Aduna-ți prietenii, cât mai mulți sau colegii de la serviciu, de la școală într-un număr cât mai mare. Scrieți-vă numele pe o mică bucățică de hârtie și după o amestecare în cea mai mare căciula, fiecare o să extragă câte un bilețel. Va trebui să îi faci un cadou acelei persoane, într-un anumit buget stabilit de comun acord. Acordați destul timp și stabiliți o dată când va trebui să vă reîntâlniți, iar fiecare o să își caute cadoul în acea grămadă. Tocmai după ce l-ai deschis o să afli de la cine e. Dar ai grijă să nu spui nimănui cui trebuie să îi oferi, altfel o să dați peste cap jocul și o să se piardă mirajul. E și un prilej de a vă cunoaște mai bine și de a strânge legăturile între voi.

Eu tocmai particip la Secret Santa, căci așa i se spune jocului, alături de colegii de la facultate. Săptămâna următoare trebuie sa predau cadoul unui coleg chipeș, dar nici măcar nu știu ce o să fie! Scrie-mi în comentarii o idee cât de mică, m-ar ajuta, sunt în criză de timp.

E unica perioadă a anului când ai ocazia să faci așa ceva, așa că nu rata, merită din plin! Chiar așa poate să se nască o poveste de iubire sau se întărească actuala. Crede-mă, anul trecut am trecut eu însămi prin așa ceva, e fantastic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!