AcasăEducatieDescoperaȚeapa pe care am luat-o de la un celebru magazin online după...

Țeapa pe care am luat-o de la un celebru magazin online după ce am comandat un ceas de Black Friday

Published on

spot_img

Când era perioada aceea cu Black Friday-ul eu v-am tot încurajat să profitați de oferte și să achiziționați cu grijă. Chiar eu însămi am picat în plasă. Am comandat un ceas pe un site extrem de celebru, poate chiar cel mai mare din România, acela su logo verde și nume de animal gri. Cred că știți foarte bine la ce mă refer. Am comandat și am așteptat cumințică aproape o lună să ajungă, tolerând perioada îndelungată de așteptare, gândindu-mă că au foarte multe comenzi. Am luat țeapă.

Ceasul mult-visat

M-a îndrăgostit iremediabil de un ceas destul de scump, cam cât salariul meu pe o lună, așa că am zis că merită să aștept vinerea reducerilor pentru a mi-l achiziționa. Am fost foarte surprinsă să văd că în acea zi avea 77% reducere. Evident că l-am comandat și am murit de nerăbdare în fiecare zi așteptându-l cu mare interes. Data limită în care urma să fie livrat a fost 7 decembrie, dar nu au dat niciun semn, așa că le-am trimis un mail. Mi-au spus că încă nu a ajuns la ei, că încă nu a plecat din depozitul furnizorului, că își cer scuze, bla, bla.

Îmi făcusem și eu niște calcule și este foarte posibil ca, dacă va mai veni, să nu mai fiu în București să îl ridic. Am să pun aici și mailul trimis ca să vedeți și voi cum se scuză o companie de o asemenea talie în fața unei fete pentru un ceas de câteva sute de lei. Sunt profund dezamăgită și le-am și transmis că nu voi mai face cumpărături din magazinul lor online. Am spus despre experiența aceasta a mea pentru că poate veți fi puși într-o situație similară. Nu știu cum ați face voi, dar eu o să-l primesc chiar și cu întârziere( dacă va mai veni vreodată) doar pentru că mi-a plăcut prea tare și a fost o reducere considerabilă.

„Intelegem ca este o situatie neplacuta si ne pare rau inca o data pentru acest lucru.

Daca comanda dvs ajunge si nu mai sunteti in oras, puteti reveni catre noi si vom solicita retinerea coletului. Eu am trimis acum si o sesizare catre furnizori, sper ca produsul dvs sa fie livra cat mai repede posibil.

In speranta unei viitoare colaborari fara cusur, va multumim pentru intelegerea si rabdarea cu care ati abordat aceasta situatie neplacuta si va asiguram ca facem tot posibilul pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete.

Pentru orice alte informatii va stam la dispozitie cu cea mai mare placere.

O zi cat mai frumoasa in continuare!”

 

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!