Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Care sunt „prietenii” pe care i-am scos din lista de Facebook

Care sunt „prietenii” pe care i-am scos din lista de Facebook

0
Care sunt „prietenii” pe care i-am scos din lista de Facebook

Cred că ați ghicit că primii sunt agramații. Sunt oameni care îmi spun tot timpul că și ăstia care nu știu limba română merită șanse. Cred că par o viperă, o femeie extrem de rea, care se dă mare deșteaptă, dacă mi se spune asta, nu? 🙂 Serios, îmi dau seama că sunt percepută greșit. Eu nu am zis niciodată că urăsc agramații sau că i-aș linșa de pe fața pământului. Doar că nu ar trebui să existe pe Facebook (am mai scris pe AICI despre ei). Sunt convinsă că fiecare dintre aceștia e priceput la ceva pe lumea asta, e bun la ceva ce eu, spre exemplu, nu știu să fac. Am întâlnit nenumărați oameni de genul. Pur și simplu nu rezonăm astfel încât să ne împrietenim.

Multor persoane le-am cerut chiar eu prietenia. Bărbați și femei. Sunt o perversă, dacă vreți, la faza asta, și poate că am dat dovadă de mitocănie. Am făcut-o doar ca să atrag niște cititori ai blogului. Apoi mi-am dat seama că nu eu trebuie să caut oamenii. Articolele mele au ajuns la persoane din multe orașe ale țării. Întâmplător, m-am tot întâlnit cu aceste persoane, care au aflat că eu sunt acea Roxana B, pe care o urmăresc de atâta vreme. Ăsta chiar e un lucru frumos și neașteptat pentru mine.

Curățenia pe Facebook ia mai mult timp decât curățenia generală în casă!

Păi, da. A trebuit să iau fiecare omuleț la rând, să intru la pozele și postările fiecăruia. În principiu, am zis că am să-i scot pe toți aceia cu care nu am interacționat niciodată. Însa unii scriu foarte bine și frumos. De aceea, doresc să-i am ca prieteni virtuali în continuare. Chiar dacă îi citesc foarte rar.

…Și tot mai am de lucru. Pff, cât e de obositor, n-aveți idee! M-am oprit, momentan. Ziceam, mai devreme, de curățenia generală din casă. Când te apuci de ea, nu faci totul într-o zi. Azi ștergi mobila, mâine speli geamuri și perdele și tot așa 😅. La fel și cu această curățenie de pe Facebook. Începi de la A. Doar că pe Facebook nu s-a gândit nimeni să pună amicii ăia în ordine alfabetică.

Adevărul e că mă enervează teribil ăștia de la Facebook. Nu mă lasă să fac nimic, mă! Am vrut să blochez cumva butonul „Add” și să rămână doar acela de „Follow”. Ce credeți, merge? Nu, bineînțeles! Că așa vor ei. Mai am și altele să le reproșez, le-am și scris, dar ce credeți, mă bagă cineva în seamă?

În fine, ca să înțelegeți cei care nu veți mai fi amicii mei virtuali. Dacă vreți să fiți la curent, în continuare, cu ce scriu… „Please, follow me” :).

Articolul precedent Țeapa pe care am luat-o de la un celebru magazin online după ce am comandat un ceas de Black Friday
Articolul următor Am decis să-mi închid contul de Facebook.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!