Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Am decis să-mi închid contul de Facebook.

Am decis să-mi închid contul de Facebook.

0
Am decis să-mi închid contul de Facebook.

Chiar așa. Hibernez. Este o decizie gândită și asumată. Știu că am „câștigat” un număr interesant de cititori în ultima perioadă și că se vor pierde odată cu închiderea contului de Facebook. Dar această rețea îmi ocupă mult prea mult timp, din păcate. Mesaje în privat, comentarii, dar mai ales postarea articolelor, ei bine, toate acestea îmi consumă enorm. Timp și energie. Pe care nu le am întotdeauna.

Zilele trecute am scris AICI despre cum m-am apucat eu să scot amicii din listă și cum nu am reușit să fac asta decât cu foarte puțini. Voiam să rămân undeva la 70-100 de prieteni maxim. Dar apoi m-am gândit: La ce să mă chinui să fac asta, când mai bine dispar eu cu totul?

Așa că mă retrag. Probabil că nu mă va ține decât câteva săptămâni/luni. Dar am nevoie să mă liniștesc puțin. Mă simt obosită. Poate am să revin odată cu publicarea cărții, căreia i-am făcut o categorie separată de celelalte, în ideea că, într-o zi, am să public fragmente din ea :). A, pardon. Am publicat deja unul. AICI :).

Sper doar că pagina de Facebook Roxana B să poată funcționa și fără să fiu conectată la contul meu. Sper. Dacă nu, asta e. Mă puteți urmări în continuare pe blog, iar cei care îmi sunt prieteni și cunoștințe mă pot contacta oricând la telefon :).

Articolul precedent Care sunt „prietenii” pe care i-am scos din lista de Facebook
Articolul următor E atât de simplu să zâmbești cu inima. Fă-o!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!