Acasă Carti Carti dezvoltare personala E atât de simplu să zâmbești cu inima. Fă-o!

E atât de simplu să zâmbești cu inima. Fă-o!

0
E atât de simplu să zâmbești cu inima. Fă-o!
sursa foto: pixel.nymag.com

Tu știi cât de mult contează să ai o zi în care să te simți relaxat și să râzi în hohote alături de persoana potrivită? Tu știi cât de mult te poate influența pozitiv să trăiești, chiar și câteva ore, clipe unice alături de cineva drag? Este minunat să ai din când în când parte de o evadare din sobrietate și încruntare și să te maimuțărești așa cum ai chef cu cineva dispus să fie la fel de nebun ca și tine.

Azi am avut eu o zi din aia, în care mi-am eliberat energiile nasoale și am evadat din chestiile cotidiene și repetitive de care, câteodată, mă satur până peste cap. Cred că este foarte sănătos pentru noi și pentru relațiile noastre să facem mici nebunii și să ne permitem să râdem ca niște copii. Fiindcă e luna decembrie și se apropie să vină moșul, copilul din mine este din ce în ce mai agitat, așa că azi m-a făcut să mă desfășor prin mall împreună cu prietenul meu.

Cred că lucrurile mici, de acest fel, ne fac să ne solidarizăm relațiile. La fel aș încadra și micile surprize. De pildă azi am primit de la EL două bomboane de pom puse într-o ghetuță făcută de el din hârtie. Apreciez mult asta, că și-a dat silința să facă ceva pentru mine cu mâinile lui mari, că a acordat puțin din timpul lui prețios pentru un zâmbet sincer al meu și  plin de iubire pentru EL. Cu toatele am fi fericite să primim astfel de mici atenții. Eu cred că asta însemnă să dăruiești, dar și să știi să primești și ceva ce nu are o valoare materială prea mare. Dacă aș primi de Crăciun o piatră, normală, de pe jos, pe care scrie „Crăciun fericit, Angelina!” aș fi tare bucuroasă că cineva, poate moșul însuși, s-a străduit mai mult decât să cumpere ceva pe care să-l pună într-o pungă de cadou.

Haideți să construim o fericire mare și completă din mici fericiri ca și când am construi un balon de zbor din mii de baloane colorate cu care fug copii în mâini prin parcuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!