Acasă Arhiva Test de cultură generală | Câtă LITERATURĂ ai citit?

Test de cultură generală | Câtă LITERATURĂ ai citit?

0
Test de cultură generală | Câtă LITERATURĂ ai citit?
Roxana Branisteanu

Luni. Test de cultură generală la literatură. Gradul de dificultate: mediu spre greu. Dacă ăți citit toate operele menționate în test, atunci e floare la ureche. Aveți 10 din 10, cu felicitări 😜.

PS: La mulți ani! 12 august – Ziua Internațională a Tineretului, zi celebrată prin recunoașterea eforturilor tinerilor din întreaga lume pentru consolidarea societății globale.

Test de cultură generală. Câtă LITERATURĂ ai citit?

Toate testele de cultură generală care apar săptămânal pe acest site le puteți găsi la categoria QUIZ. Sunt teste din toate domeniile, de la geografie la istorie ori de la gramatică la literatură.

Articolul precedent Pe meleaguri românești: Vârful Caraiman, Babele și Sfinxul
Articolul următor Oscar Wilde și celebrele sale citate
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!