Acasă Arhiva Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

5
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un atac necruțător și concentrat, sprijinită de generalii mei de încredere, fonetica, vocabularul, sintactica și morfologia. Să dezlănțuim câinii războiului!🤺

PS: Enjoy it și… nu uitați să reveniți cu feedback. Am să păstrez în sertarul minții mele fiecare comentariu trimis de voi. Mulțumesc 😊.

Articolul precedent Filmul de weekend: Maudie (probabil cel mai bun film marca Netflix)
Articolul următor Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cine face 10/10?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!