Dacă-mi dă careva print screen cu 10/10 mi-e cam greu să cred că într-adevăr a făcut testul asta fără să apeleze la Google sau DEX (din prima 😁). M-am gândit că dacă eu am o zi grea, să înceapă și la voi la fel 😅. În altă ordine de idei, nu e nicio problemă dacă nu răspundeți corect la toate cele zece întrebări propuse de mine. Viața nu constă în a obține punctaje maxime ;).

PS: Testul de lunea trecută este cel puțin la fel de interesant, iar dacă l-ați ratat, treceți pe AICI. Desigur, dacă nu aveți ce face luni de dimineață, băgați-vă și la zece întrebări de gramatică 😉.

“Forget about the traffic, stressful work and business meetings today, be happy that the sun is shining and stay positive” 😊.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ