De fapt, nu trebuia să întreb, ci să o spun direct: Fii mândru că ești român! Și nu doar de 1 decembrie, ci în oricare altă zi, cum este cea de azi, 30 iulie, când nu sărbătorim ceva anume. Am ales câteva întrebări ușurele, ce au ca subiect istoria, geografia sau diferite evenimente ce s-au petrecut în țara noastră de-a lungul timpului. 

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

7 COMENTARII

    • Mea culpa :). Cand m-am apucat de test nu ma gandisem sa il fac doar cu si despre Romania, doar pusesem prima intrebare. Apoi nu am mai schimbat :).

  1. Interesant este titlul , ” Mandru ca esti roman ? Atunci sigur faci 10/10″ . Urmeaza intrebarea, daca povestea Cenusaresei sau alta poveste a fost reala . Are atata logica acest test , incat am simtit ca imi dau lacrimile de emotie , abia acum am aflat cat de roman sunt si de patriot . Propun ca urmatorul test sa aiba titlul ” Esti umanoid sau planta , pentru a afla raspunsul intra AICI ” si imediat trantim intrebarea capcana …” Cu cate degete tine Stefan cel Mare hamul la cal ?

    • Chiar nu ti-a curs nicio lacrima, zau?

      PS: Exista o explicatie mai sus, intr-un comentariu, si anume ca a fost o greseala ca am pus acel titlu. Deja facusera testul cateva zeci de oameni, asa ca am lasat cum vezi. Ca sa mai primesc o serie de critici, uite :).

LĂSAȚI UN MESAJ