De fapt, nu trebuia să întreb, ci să o spun direct: Fii mândru că ești român! Și nu doar de 1 decembrie, ci în oricare altă zi, cum este cea de azi, 30 iulie, când nu sărbătorim ceva anume. Am ales câteva întrebări ușurele, ce au ca subiect istoria, geografia sau diferite evenimente ce s-au petrecut în țara noastră de-a lungul timpului. 

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII

    • Mea culpa :). Cand m-am apucat de test nu ma gandisem sa il fac doar cu si despre Romania, doar pusesem prima intrebare. Apoi nu am mai schimbat :).

  1. Interesant este titlul , ” Mandru ca esti roman ? Atunci sigur faci 10/10″ . Urmeaza intrebarea, daca povestea Cenusaresei sau alta poveste a fost reala . Are atata logica acest test , incat am simtit ca imi dau lacrimile de emotie , abia acum am aflat cat de roman sunt si de patriot . Propun ca urmatorul test sa aiba titlul ” Esti umanoid sau planta , pentru a afla raspunsul intra AICI ” si imediat trantim intrebarea capcana …” Cu cate degete tine Stefan cel Mare hamul la cal ?

    • Chiar nu ti-a curs nicio lacrima, zau?

      PS: Exista o explicatie mai sus, intr-un comentariu, si anume ca a fost o greseala ca am pus acel titlu. Deja facusera testul cateva zeci de oameni, asa ca am lasat cum vezi. Ca sa mai primesc o serie de critici, uite :).

LĂSAȚI UN MESAJ