Testul de azi conține întrebări interesante, pe care mulți nu le vor considera că intră în cultură generală. Eu o țin însă pe a mea: orice informație nouă contribuie la dezvoltarea fiecărui individ. De ce să nu știi, de exemplu câte nasuri are un melc? Cu ocazia asta, cine nu știe află și pluralul cuvântului ”nas”, căci mi-au auzit urechile vreo două variante pe care nu credeam că cineva le poate gândi :D.

Desigur, cine a ratat testul de lunea trecută, să intre AICI. Sau poate vine pofta de un test de GEOGRAFIE :D. Oricum ar fi, orice ați face, să aveți o săptămână minunată! 🙂

 
DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

  1. Cum adicăăă?!!! Compostul nu se face din mingi de tenis? Stâncoșii nu sunt în Arizona ? Dar cum se fac lucrurile astea de capul lor ? Nu mă întreabă nimeni ? 5/10 ? Mă duc să mai citesc câte ceva…

  2. Cel mai mare producãtor si exportator de banane știam ca este Ecuador. Am gândit India, dar dat cu banul si așa am greșit. Melcii din grădina mea nu prea aveau miros. 6/10..

  3. 8/10, satisfăcător, aş zice, deoarece am mers 50% pe..logică, 50% pe cunoştințe generale!! Oricum, relaxarea este asigurată!! Mulțumesc tare mult!!

LĂSAȚI UN MESAJ