Acasă Descopera Cultura generala TEST de CULTURĂ GENERALĂ, pentru amuzament

TEST de CULTURĂ GENERALĂ, pentru amuzament

14
TEST de CULTURĂ GENERALĂ, pentru amuzament

Testul de azi conține întrebări interesante, pe care mulți nu le vor considera că intră în cultură generală. Eu o țin însă pe a mea: orice informație nouă contribuie la dezvoltarea fiecărui individ. De ce să nu știi, de exemplu câte nasuri are un melc? Cu ocazia asta, cine nu știe află și pluralul cuvântului ”nas”, căci mi-au auzit urechile vreo două variante pe care nu credeam că cineva le poate gândi :D.

Desigur, cine a ratat testul de lunea trecută, să intre AICI. Sau poate vine pofta de un test de GEOGRAFIE :D. Oricum ar fi, orice ați face, să aveți o săptămână minunată! 🙂

 
Articolul precedent Un pic de iubire și ceva mai multă fericire
Articolul următor Da’ unde alergi, mă, fată?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

14 COMENTARII

  1. Cum adicăăă?!!! Compostul nu se face din mingi de tenis? Stâncoșii nu sunt în Arizona ? Dar cum se fac lucrurile astea de capul lor ? Nu mă întreabă nimeni ? 5/10 ? Mă duc să mai citesc câte ceva…

  2. Cel mai mare producãtor si exportator de banane știam ca este Ecuador. Am gândit India, dar dat cu banul si așa am greșit. Melcii din grădina mea nu prea aveau miros. 6/10..

  3. 8/10, satisfăcător, aş zice, deoarece am mers 50% pe..logică, 50% pe cunoştințe generale!! Oricum, relaxarea este asigurată!! Mulțumesc tare mult!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!