Acasă Arhiva Test de cultură generală: Te simți un “grammar nazi”?

Test de cultură generală: Te simți un “grammar nazi”?

3
Test de cultură generală: Te simți un “grammar nazi”?

Nu e nevoie să fii/devii un “grammar nazi”. Trebuie doar să-ți vorbești corect limba. Școala, mediul, anturajul, mai ales autoeducația sunt doar câteva dintre ingredientele care te pot ajuta în viață. Măcar pentru a nu te face de râs :).

Personal, mă irită la culme acei “grammar nazis”. Faptul că știi să te exprimi corect e una, iar să faci exces de observații e alta. Mai ales în mediul online, în public, să-i pui pe alții într-o lumină negativă, aproape strigând “vai, cât ești de prost/proastă, n-ai știut că se scrie cu doi i!” Bravo ție că știi. Dacă vrei să faci educație, să oferi din cunoștințele tale, fă-o în privat. 

Articolul precedent La plimbare prin Scoția: De ce să mergi pe lacul Loch Lomond
Articolul următor Test de cultură generală: Cât de mult îți place LITERATURA?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!