Acasă Descopera Cultura generala Test de CULTURĂ GENERALĂ: Ce notă crezi că iei?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Ce notă crezi că iei?

3
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Ce notă crezi că iei?

O viață de ne punem pe învățat și tot nu vom reuși să cuprindem tot. Uneori, e frustrant; ai vrea să nu-ți scape nimic. Sunt persoane care își dedică întregul timp pentru aflarea sensului vieții. Probabil că fiecare dintre noi se întreabă care e scopul pe acest pământ și încotro se îndreaptă. Indiferent de asta, cunoașterea, învățarea, descoperirea a ceea ce nu știi stau la baza evoluției. Nu doar învățarea ca regulă, cât mai ales dorința de a învăța. Nu te mulțumi niciodată doar cu ceea ce știi și atât. Învățarea este un proces continuu, care nu se sfârșește niciodată.

Haideți să vedem, ne ies zece răspunsuri corecte la acest test? Iar dacă nu, rămânem cu ceva ce ne-ar putea ajuta cândva în viața asta? 🙂

Articolul precedent Pe meleaguri românești: Cheile Grădiștei
Articolul următor La plimbare prin Stuttgart: A fost odată un rege. Și avea o amantă.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!