Acasă Descopera Cultura generala TESTUL DE LUNI: Vreau să iei nota 10 :)

TESTUL DE LUNI: Vreau să iei nota 10 :)

0
TESTUL DE LUNI: Vreau să iei nota 10 :)

Sunt des întrebată ce câștig din asta și de ce îmi pierd timpul lucrând la testele de luni. Nimic din ceea ce fac nu e pierdere de timp pentru mine. Există zeci de oameni bine intenționați, care să-ți spună cum să-ți trăiești viața, ce alegeri e bine să faci în carieră sau cum să fii fericit. E bine să asculți toate sfaturile, să iei în seamă toate criticile, chiar să mulțumești pentu ele, deoarece un public vine la pachet și cu păreri care nu coincid întotdeauna cu alte tale. La final, faci ce-ți spune intuiția. Uneori, mă bucur că nu suntem întru totul de acord :).

Iar ca răspuns, câștig și eu la fel ca voi: niște informații pe care le știam sau nu, mi le-am reamintit sau nu. Nu m-am dat niciodată mult mai citită decât voi. De aceea, insist cam în fiecare articol cu vorba asta: învăț și eu multe chestii odată cu cei care mă citesc:).

Articolul precedent Filmul de weekend: Casablanca
Articolul următor Inteligența bate frumusețea. Cam întotdeauna
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!