Acasă Carti Carti dezvoltare personala Ține-ți animalul de companie la distanță dacă ții la tine. Animalele nu sunt făcute pentru a sta în apartament

Ține-ți animalul de companie la distanță dacă ții la tine. Animalele nu sunt făcute pentru a sta în apartament

0
Ține-ți animalul de companie la distanță dacă ții la tine. Animalele nu sunt făcute pentru a sta în apartament
sursa foto: ahc-interprofessional-education.sites.medinfo.ufl.edu

Când vine vorba despre animalele de companie lumea este împărțită în două: iubitorii de animale și cei care nu le suportă. Uite că, pe lângă cele două categorii mai sunt și eu, aceea care este undeva la mijloc în ceea ce privește animăluțele de companie.

Recent am adoptat doi puiuți de câine, cărora le-a murit mama. Mi-a părut atât de rău de ei când i-am văzut așa de neajutorați și prinsesem oricum drag de ei mai dinainte pentru că sunt foarte frumoși. Am decis să nu îi las să moară, pentru că sunt sigură că asta le era soarta având în vedere cât de mici erau. I-am hrănit cu dificultate, pentru că erau obișnuiți să sugă, dar am reușit să îi aduc la cinci kilograme fiecare, în doar 3 săptămâni. I-am dus la bunica mea, pentru că ea stă la curte și nu aș fi putut să îi țin nici măcar cinci minute la mine acasă.

Cum privesc eu acest lucru

Părerea mea vis-a-vis de treaba cu animalele de companie este cam asta: nu suport și nu sunt de acord ca un animal, fie el câine, pisică, hamster sau orice altceva să locuiască împreună cu oamenii, lucrul acesta nu este natural, nu este firesc. Și nu mă refer la curte, desigur, mă refer la apartamente. Locul unui câine sau al unei pisici nu este într-un apartament. Pentru că este un loc mic, pentru că ei au foarte multe bacterii, la fel și tu, iar ele nu fac casă bună împreună. Sunt și eu sentimentală și chiar știu ce înseamnă să ai o legătură de suflet cu un animal, dar fiecare să își cunoască locul său.

Astfel că eu sunt iubitoare de animale, mare iubitoare de animale, dar sunt și iubitoare de igienă, curățenie și sănătate, iar aceste lucruri nu se împletesc prea armonios. Sănătatea este mult mai importantă decât orice altceva, iar curățenia este principalul factor care ne influențează sănătatea. Nu aș putea suporta niciodată să văd păr de animal pe covorul meu sau, de asemenea, nu aș putea mânca într-o casă unde există animal de companie. Oricât am zice că putem găti igienic având animal de companie, un fir de păr tot se poate strecura fără să vrei, oricât de curat ai găti, iar asta chiar nu este în regulă. Locul animalelor este afară sau într-un loc special amenajat pentru ele, dar nu în casă unde dormi sau unde mănânci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!