Acasă Educatie Descopera Spania – o țară pe care trebuie să o vizitezi neapărat în 2018

Spania – o țară pe care trebuie să o vizitezi neapărat în 2018

0
Spania – o țară pe care trebuie să o vizitezi neapărat în 2018
sursa foto: newacttravel.com

Un loc foarte special în inima mea și pe care l-am plasat pe poziția întâia în topul locurilor pe care trebuie să le văd cât mai curând este o țară cu o limbă foarte muzicală și  foarte frumoasă, și anume Spania.

Nu am fost niciodată o fană a serialelor spaniole și nici nu știu să spun nici cea mai simplă chestie în spaniolă, însă mie mi se pare o țară cu o cultură frumoasă și cu o limbă care sună foarte frumos și chiar mi-ar plăcea să învăț să spun câteva cuvinte în această limbă de care m-am îndrăgostit iremediabil în urmă cu șapte ani, când o verișoară care a locuit acolo pentru un contract de imagine la o băutură răcoritoare celebră în întreaga lume, mi-a povestit despre această țară și mi-a arătat fotografii care m-au lăsat mută.

Ce poți vedea dacă mergi în Spania?

Nici nu mi-ar ajunge o zi întreagă să scriu despre cât de multe locuri ai putea vizita călătorind în acest stat din peninsula Iberică, însă mă voi rezuma la cele care m-au făcut pe mine extrem de curioasă în privința acestui regat. Se știe că cea mai mică frontieră a Spaniei este cea cu Gibraltarul, de doar 1,2 kilometri, iar, chiar acolo, cred eu că altfel este apa în care poți intra, altul e sentimentul pe care îl ai privind acele locuri minunate, apa aceea de un albastru deschis, dincolo de care se află, destul de aproape, continentul african.

Barcelona este un oraș pe care nu ai cum să îl ratezi dacă ajungi în Spania. Poți pleca de acolo cu impresii despre mâncare, arhitectură, soare, culori, străzile animate, impresii pe care să le împărtășești cu alții, impresii care îi vor lăsa cu gura căscată și îi vor face să își dorească să vadă și să simtă și ei fix ceea ce ai trăit tu acolo.

Despre stadionul Santiago Bernabéu, din Madrid, am auzit chiar ieri, de la o altă persoană, un verișor care s-a întors recent de la o nuntă. „Când am auzit că mergem în Spania la nuntă, am zis că nu trebuie ratat stadionul visurilor mele. Nunta ca nunta, dar dacă tot am ajuns acolo era imposibil să nu mă duc, chit că stăteam nemâncat o săptămână.” mi-a spus tipul. Eu nu sunt o mare microbistă, însă nu o să-l ratez atunci când voi avea ocazia să merg în țara asta călduroasă. Chiar am devenit mai nerăbdătoare după ce am vorbit ieri cu verișorul meu despre asta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!