Acasă Sanatate Educatie sexuala De ce bărbaţilor le place „fără obligaţii” :)

De ce bărbaţilor le place „fără obligaţii” :)

0
De ce bărbaţilor le place „fără obligaţii” :)

Spuneau nişte cercetători că bărbaţii preferă să facă sex, iar femeile – dragoste. Nebuni cercetătorii ăştia, eu nu le dau crezare :). Asta pentru că şi femeile iubesc sexul. Poate nu în aceeaşi măsură. De aici şi titlul de mai sus. Dacă întrebi zece femei şi zece bărbaţi, deopotrivă, dacă sunt de acord cu o relaţie bazată doar pe sex, cei din urmă vor răspunde, cu siguranţă, da. Pentru că aşa-i masculul. Are o plăcere nebună de a face sex :).

Bărbaţii sunt cel puţin la fel de selectivi ca femeile. Nici ei nu şi-o trag oricând şi cu oricine. Sexul fără obligaţii este incitant atât de-o parte, cât şi de cealaltă. Şi nu, nu înseamnă sex în stare brută şi atât. Plăcerea erotică oferă emoţie, deci nu poate fi sex fără nimic. Personal, nu cred în asta. Iar de la un punct intervine o mare problemă, care se lasă cu implicarea emoţională a unuia dintre parteneri. Nu vorbesc despre iubire. Am mai spus asta, sexul fără iubire merge, invers – nu. Ataşamentul nu e totuna cu iubirea.

Haideţi că mă abat de la subiect şi mă trageţi de urechi :). De ce ce preferă bărbaţii sexul fără obligaţii? De ce este mai convenabil pentru ei sexul ocazional?

Pentru că, am folosit bine cuvântul ăsta, este convenabil. Este mai comod. Luăm ca exemplu unul dintre „specimenele luate”. Acei bărbaţi care s-au săturat de ciorbă şi vor friptură. Iar friptura nu poate fi oricum, decât alături de o garnitură. Bărbatul aflat într-o relaţie, care vrea ceva nou. Oh, sărăcuţul, îl înţeleg. Îl cred chiar şi că îl roade conştiinţa. Dar tot merge mai departe. El nu îşi propune să aibă „sex fără obligaţii”, asta apare aşa, neprogramat, nedorit aproape. Se simte uneori singur, femeia de acasă nu mai poartă lenjerii intime sexi, încărcătura aceea sexuală care exista între ei s-a dus naiba, de senzualiate şi pasiune nu mai zic nimic.

Dar, hei, asta nu înseamnă că s-ar despărţi de ea. Asta e realitatea: unele femei sunt bune să fie „de casă”, altele – pentru sex, iar în categoria a treia intră acele femei care ştiu să aibă câte puţin din fiecare, în doza caracteristică firii lor. Iar ei vor prefera întotdeauna ca femeia să le aibă pe toate. Deşi aceştia nu oferă nici măcar pe jumătate din pretenţiile pe care le au. Başca, îi mai apucă şi geloziile. Ca o scuză, aşa le e natura, nu-s de condamnat :).

Articolul precedent Lecţia de română: piure sau pireu?
Articolul următor Spania – o țară pe care trebuie să o vizitezi neapărat în 2018
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!