AcasăSanatateEducatie sexualaDe ce bărbaţilor le place "fără obligaţii" :)

De ce bărbaţilor le place „fără obligaţii” :)

Published on

spot_img

Spuneau nişte cercetători că bărbaţii preferă să facă sex, iar femeile – dragoste. Nebuni cercetătorii ăştia, eu nu le dau crezare :). Asta pentru că şi femeile iubesc sexul. Poate nu în aceeaşi măsură. De aici şi titlul de mai sus. Dacă întrebi zece femei şi zece bărbaţi, deopotrivă, dacă sunt de acord cu o relaţie bazată doar pe sex, cei din urmă vor răspunde, cu siguranţă, da. Pentru că aşa-i masculul. Are o plăcere nebună de a face sex :).

Bărbaţii sunt cel puţin la fel de selectivi ca femeile. Nici ei nu şi-o trag oricând şi cu oricine. Sexul fără obligaţii este incitant atât de-o parte, cât şi de cealaltă. Şi nu, nu înseamnă sex în stare brută şi atât. Plăcerea erotică oferă emoţie, deci nu poate fi sex fără nimic. Personal, nu cred în asta. Iar de la un punct intervine o mare problemă, care se lasă cu implicarea emoţională a unuia dintre parteneri. Nu vorbesc despre iubire. Am mai spus asta, sexul fără iubire merge, invers – nu. Ataşamentul nu e totuna cu iubirea.

Haideţi că mă abat de la subiect şi mă trageţi de urechi :). De ce ce preferă bărbaţii sexul fără obligaţii? De ce este mai convenabil pentru ei sexul ocazional?

Pentru că, am folosit bine cuvântul ăsta, este convenabil. Este mai comod. Luăm ca exemplu unul dintre „specimenele luate”. Acei bărbaţi care s-au săturat de ciorbă şi vor friptură. Iar friptura nu poate fi oricum, decât alături de o garnitură. Bărbatul aflat într-o relaţie, care vrea ceva nou. Oh, sărăcuţul, îl înţeleg. Îl cred chiar şi că îl roade conştiinţa. Dar tot merge mai departe. El nu îşi propune să aibă „sex fără obligaţii”, asta apare aşa, neprogramat, nedorit aproape. Se simte uneori singur, femeia de acasă nu mai poartă lenjerii intime sexi, încărcătura aceea sexuală care exista între ei s-a dus naiba, de senzualiate şi pasiune nu mai zic nimic.

Dar, hei, asta nu înseamnă că s-ar despărţi de ea. Asta e realitatea: unele femei sunt bune să fie „de casă”, altele – pentru sex, iar în categoria a treia intră acele femei care ştiu să aibă câte puţin din fiecare, în doza caracteristică firii lor. Iar ei vor prefera întotdeauna ca femeia să le aibă pe toate. Deşi aceştia nu oferă nici măcar pe jumătate din pretenţiile pe care le au. Başca, îi mai apucă şi geloziile. Ca o scuză, aşa le e natura, nu-s de condamnat :).

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!