AcasăFilmeTop 5 filme de Crăciun pe Netflix în 2018

Top 5 filme de Crăciun pe Netflix în 2018

Published on

spot_img

Crăciunul este acea perioadă din an în care suntem mai buni cu ceilalți, mai spirituali, mai liberi… iar când rămânem fără planuri, ne uităm la filme. Cu orele. Toți am trecut prin asta, așa că m-am gândit să vă propun topul meu pentru cele mai bune cinci filme de Crăciun pe Netflix în 2018.

[su_button url=”https://www.youtube.com/c/roxanabranisteanu?sub_confirmation=1″ target=”blank” background=”#e82600″ color=”#fff61c” size=”10″ wide=”yes” center=”yes”]AICI VĂ PUTEȚI ABONA LA CANALUL MEU DE YOUTUBE[/su_button]

The Christmas Chronicles (Cronicile Crăciunului)

Kurt Russell în rolul lui Moș Crăciun?! Cu siguranță nu mi-aș fi imaginat asta în urmă cu 10-15 ani. Actorul a făcut o treabă excelentă însă, iar pelicula The Christmas Chronicles este perfectă pentru o seară petrecută în familie. Kate și Teddy sunt doi frați care plănuiesc să-l surprindă pe Moșu’ pe cameră în Ajunul Crăciunului, dar curiozitatea lor îi aduce direct în lumea de vis a lui Moș Crăciun. Cei doi sunt părtași la toate întâmplările neprevăzute și amuzante din timpul călătoriei Moșului spre casa fiecărui copil.

The Princess Switch (Un schimb regal)

Stacy De Novo este o cofetăreasă iscusită din Chicago, a cărei viață se schimbă complet în momentul când o întâlnește pe Lady Margaret, o viitoare prințesă care-i seamănă leit. Ducesa îi propune cofetăresei un schimb de identitate chiar înaintea nunții sale cu Prințul Edward. Lady Margaret vrea să afle astfel cum este să ducă o viață normală, în timp ce Stacy nu spune nu unei experiențe regale, chiar dacă pentru o perioadă limitată. Viețile celor două se complică și mai mult însă pe parcurs, după ce fiecare se îndrăgostește de bărbatul celeilalte. Cum se termină totul, puteți afla dacă veți urmări filmul Un schimb regal.

Christmas Wedding Planner (O nuntă de Crăciun)

Organizatoarea de nunți Kelsey Wilson se pregătește pentru cel mai mare eveniment din cariera ei. Nunta verișoarei sale trebuie să iasă perfect, iar totul decurge conform planului până la apariția lui Connor McClane, un detectiv particular angajat de o persoană misterioasă pentru a distruge întreg evenimentul. Desigur, în tot acest proces, cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt. Este o comedie romantică ideală pentru cei care s-au obișnuit de la TV cu stilul Hallmark și merită vizionată într-una din serile speciale din această perioadă a anului.

Elf (Elful)

Comediile romantice cu prinți și cu prințese sunt la putere în rândul filmelor de Crăciun în 2018. Prea mult romantism strică uneori, așa că vă recomand și un film de Crăciun cu Will Ferrell în rol principal. Elful a apărut în 2003, dar, dacă nu l-ați văzut încă, vă recomand să o faceți. Iar dacă l-ați văzut, puteți să-l mai urmăriți o dată, pentru că veți râde la fel de mult. Nu ai cum să nu râzi la un film cu Will Ferrell. Este povestea unui copil crescut la Polul Nord de elfii lui Moș Crăciun, care, ajuns la maturitate, este trimis în Statele Unite pentru a-și găsi adevărata familie și pentru a răspândi spiritul Crăciunului. Adaptarea la o metropolă precum New York este plină de peripeții pentru Buddy, care găsește acolo o persoană specială.

Arthur Christmas (Marea cursă de Crăciun)

Nu am uitat nici de cei cărora le plac animațiile. Deși sunt o mulțime de astfel de filme pe Netflix, cred că Arthur Christmas sau Marea cursă de Crăciun, așa cum a fost denumit în limba română, redă cel mai bine spiritul și însemnătatea acestei sărbători. Moș Crăciun și armata sa de la Polul Nord omit să-i ofere daruri unui copil. Arthur, fiul neîndemânatic al Moșului, și bunicul său iau pe cont propriu misiunea de a repara această greșeală. Aventura lor este una plină de entuziasm și distracție, având ca scop educativ puterea de a depăși obstacole pentru o cauză superioară propriului interes.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

TU Ai văzut serialul ”YOU” de pe Netflix?

TU poate ești un cinefil mai mare decât mine, dar eu rar aleg să...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Ce filme și seriale adaptate după cărți vor apărea în 2021

Lupta dintre carte și film continuă! Evident, între cărțille și filmele adaptate... unde părerile...
error: Content is protected !!